California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Språkreise, enkelt og greit

Publisert: 16.mar.2011 @ 20:59 Kategori: Generelt Kommentarer: 1

Du sitter foran PC-skjermen og føler deg som en kronidiot for du aldri har hørt om språkreiser før.

"Hva søren er dette forno? Språkreise?"

Fortvil ikke, hjelpen er her.

Ganske enkelt er det en reise hvor du lærer et språk. Språkreise. Du velger en destinasjon hvor du kan lære for eksempel engelsk, spansk, tysk eller fransk. Det finnes nok andre enn dette og, men det tror jeg er for lengre perioder (eksempel High School Year, altså et år i utlandet).

En språkreise med EF varer i 2-4 uker. På denne bloggen reiser alle i tre uker, utenom Heidi som skal oppholde seg i USA i hele fire uker!
Greia er at du reiser til et land, blir utplassert på et Resort (lignende hotell for alle som er på språkreise), og har skole fem dager i uka. I tillegg til å sitte på skolebenken og snakke engelsk (/ annet språk), drar du ut på flere forskjellige utflukter. Både shopping, opplevelser og historiske steder. Du møter masse nye folk, mens du lærer deg et språk. Folk kommer fra rundt om hele verden, så engelsk blir brukt mye.

Jeg vet ikke helt hvor dypt jeg skal grave i dette, kanskje jeg er drit i forklare mens jeg selv mener jeg er dødsflink...

For å finne ut mer om kurstyper, destinasjoner og forskjellig annet informasjon du lurer på gå inn på EFs hjemmeside : htttp://www.ef.no

Har dere flere spørsmål ang. språkreise, er det bare å legge igjen en kommentar!
Hilsen Miz Super Awesome/Tonje♥Én kommentar

Postet av: hebbe

TUSENTAKK DET HJALP MEG VELDIG MYE ;);)
Dato: 20.mar.2011 Tid: 00:42 URL:

Skriv en ny kommentar

hits