California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

SOMMEREN 2010, i bilder

Publisert: 21.mar.2011 @ 14:37 Kategori: Generelt Kommentarer: 10

Da starter vi med innlegg nr, 2. Innlegget inneholder bilder, med info fra min språkreise fra i fjor, på St. Pauls Bay.Velkommen til St. Pauls Bay, Bugibba.Blue Grotto. En gråtte vi tok båt ut til, der vannet var helt turkis, og det var koraller (det lilla) i gråtta, vi badet og det var så utrolig nydelig.Verdens kuleste busser. Vi tok de hver dag til skolen. Bussene er vel en av maltas kjenentegn.Det er ingen dørerm og skam varmt. 40 grader og skinnstoler, det var liksom om å gjøre å sitte sist igjen for å ikke vise hvor mye svette som var kommet ut, haha.
Comino er en den 3. største øya på Malta. VI var der to ganger, den første på dagen. Det var utrolig fint vann, det var helt blått. ÅåÅh jeg savner det. Den andre gangen var vi på kvelden, da tok vi båt ut, og på båten spiste vi middag. Så når vi kom der, møtte jeg verdens herligste jente som bodde i st. Julians. Vi sto og snakka hele tiden. Så på tilbaketuren var det fest på båten (spanjolene tok helt av, de var kommet til kvart finalen i VM).Valetta er hovedstaden i Malta. Der var det bra shopping ikke den beste. MEN de hadde verdens fiineste skobutikk. ååå jeg savner den butikken, skal finne ett bilde av den til dere! PS Ikke se den filmen dere får tilbud om å se!Hotellet vårt, to basseng, og masse internasjonal atmosfære. Jeg anbefaler dere til å dysje nede ved bassenget,  mye bedre trykk der enn på rommet.ROmemt til meg og Iselin, vi har liksom aldri vært kjent som de ryddige personene.
På rommet vårt var vi 8 personer, det var to rom på rommet. Meg og Iselin sov på ett, og Åshild, Marianne og Marthe som på ett annet, og Trine, Tine og Heidi sov i stua og stellte seg på kjøkkenet.VM stemmninga var helt utrolig, la meg si at det kun var 5 nordmenn av ca 1000 studenter som heiet på nederlandVi droppa diskoen en kveld, og hele gruppa dro på karoke, super morsomt.Bowling i St. Julians. Navn var veldig vanskelig, Det skal liksom stå Åshild nederst.HAha.

Og jeg møtte masse helt fantastiske mennesker. Gud hvor trist det var å ta farvell.- Den triste Heidi

10 kommentarer

Postet av: Lotte Pins

yey, hørtes jo veldig moro ut ådi
Dato: 21.mar.2011 Tid: 16:01 URL: http://lotteps.blogg.no

Postet av: veronica

Jeg og en veninne reiser på språkreise til Malta St. Julians, det er første gang for begge 2 men vi gleder oss veldig, vi bor også i Stavanger btw:-)
Dato: 22.mar.2011 Tid: 08:42 URL: http://veronicabailon.bloggr.no

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

veronica: Dere kommer til å ha en flott opplevelse!

Katarina og Caroline reiser også til st. Julians i sommer.

-Heidi
Dato: 22.mar.2011 Tid: 13:56 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: ragnhild

hei ! :)

lurer bare på når de av dere som skal til st.julians drar? :)
Dato: 22.mar.2011 Tid: 22:36 URL:

Postet av: Katarina Braut

Hei ragnhild!

Vi reiser 5. juli, når drar du ? :-)
Dato: 23.mar.2011 Tid: 14:07 URL:

Postet av: Sandra

Dere skrev i et innlegg at det var ei som ble skadet etter at hun hadde vært med på Bananaride. Jeg reiser nemlig til St.Paul's Bay 19juli for 1.gang og har bestilt bananaride. Jeg fikk nesten litt frysninger da jeg leste det. Hvordan ble hun skadet ? Kjenner du/dere mange som er blitt skadet etter at de har vært med på bananaride ? :) Kos dere på språkreisen :)
Dato: 25.mar.2011 Tid: 15:11 URL:

Postet av: Trine

Det var kjempekjekt i Malta sist sommer. :D:D<3
Dato: 25.mar.2011 Tid: 15:11 URL:

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Sandra: Det som skjedde var at vi datt av båten (som er meningen) og hun var så uheldig å få en fot under øyet. Det gikk bra, og EF tok henne med til sykehuset og hjalp henne med å fylle ut papierer og slikt. Det er sjelden noen blir skadet, og iallefall alvorlig skadet. Hun var bare max uheldig, så du skal ikke bekymre deg for det :-)

Tusen takk, og ilige måte :)

-Heidi
Dato: 26.mar.2011 Tid: 15:02 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Trine: Det va så, savne deg vimsen min <3
Dato: 26.mar.2011 Tid: 15:03 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: meg

jag elsker meg sjølve
Dato: 26.mar.2011 Tid: 23:20 URL:

Skriv en ny kommentar

hits