California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

my.ef.com

Publisert: 27.mar.2011 @ 16:36 Kategori: Generelt Kommentarer: 2

Hei hei!

Nå skal jeg skrive litt og my ef. My ef er  akkuratt som et lite nettsamfunn der man kan skrive om seg selv, poste bilder, oppdatere statuser, men som har den fordelen at det er i sammenheng med ef språkreiser. En annen utrolig gøy fordel men my ef, er at man kan bli kjent med mange nye som også skal reise på språkreise. Kansje men også kommer i kontakt med noen som har reist tidligere, og som kan gi deg råd?  Uansett, så er det utrolig gøy, og heller ikke vanskelig å bruke.

Midt i desember mottok jeg en mail om my ef. Her sto det hvordan man logger seg inn, og litt hva det handler om. På dette tidspunket var my ef et helt ny webside, og totlat ukjent for meg. Utrolig nok tok det ikke lang tid før jeg forstod hvor enkelt alt var. Man kan laste opp bilder, snakke med venner, legge til venner og mye mer.

 For å få my ef, må du enten ha vært på språkreise eller bestilt språkreise til sommeren, etter det jeg har forstått. Etter at du har mottat en mail om my ef, er det bare til å logge seg inn med brukernavn og passord. Dette kan du  skifte senere om du vil det.

 

Nå åpner profilen seg der man kan poste linker, vise bilder, sende mellinger til inboxer osv. En annen gøy ting med my ef, er at det står en hel del informasjon og detaljer rundt din bestilling. F.eks. hvem du skal ha som reiseleder, hvilket kursnummer du har osv.

My ef fungerer ganske likt som facebook. Hvis man vil laste opp bilder, trykker man på photos og add pictures. vil man legge til en venn, trykker man på profilbildet til personen, og under står det add friend. Her kan man også sende en melling til person om man vil det.

 

Håper du lærte litt om fordelene på my.ef.no,
har du spørsmål, bare skriv en komentar;)

-Marie

2 kommentarer

Postet av: meg

eg e nice, du og e nice. eg lurte på ka som gjør oss nice?

jag elsker meg sjølve btw
Dato: 27.mar.2011 Tid: 18:08 URL:

Postet av: Berta

kul måte å bli kjent med andre som reiser på :-)
Dato: 27.mar.2011 Tid: 21:06 URL:

Skriv en ny kommentar

hits