California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

EF CREW

Publisert: 30.mar.2011 @ 14:39 Kategori: Generelt Kommentarer: 3

Heidi, hvordan fikk du til å få en gratis språkreise, til USA?

Vel hjemme fra Malta sommeren 2010 lå det en mail fra EF i inboksen. De spurte om jeg ville være ef crew. EF Crew kan alle som skal/har vært på språkreise være. Det du gjør er å "reklamere" for ef, hjelpe folk som lurer på spørsmål om turen sin, eller vurderer å reise. Som takk for det får vi poeng. Vi får feks 1000 poeng viss en nevner vårt navn når h*n bestiller, eller 150 poeng viss vi deltar på informasjonsmøter. Så er det en premiestige, så jo mer poeng du har, jo større gevinser kan du "kjøpe". Jeg fikk da 14 000 poeng og fikk nok poeng til en språkreise til USA, du kan og får nok til Ipad, rabatter på språkreise, kinobiletter ol.

1. Til alle dere, som plutselig finner ut dere skal reise, si dere er vervet av EF crew Heidi Haga, og dere vil få 200 kr rabatt på deres språkreise.

2. Har dere vært på språkreise send en mail til ef om at dere vil bli EF crew, så har dere sjans til å få en ny GRATIS språkreise.
- EF Crewet Heidi


3 kommentarer

Postet av: shia

så at du hadde spurt på andreabadendyck.blogg.no, så jeg tenkte å tipse deg.

Har skrevet litt om dette på bloggen min, bla ned til et innlegg som heter "svar på noen spørsmål". Har vært i london 3 ganger og kom hjem for tre dager siden, så jeg vet hva som er verdt å besøke. Søt blogg <3
Dato: 30.mar.2011 Tid: 19:58 URL: http://shia.blogg.no

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

shia: takk for tipsene :)
Dato: 31.mar.2011 Tid: 17:21 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Lotte Pins

Kuuuult Heid! :-D
Dato: 06.apr.2011 Tid: 15:04 URL: http://lotteps.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits