California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Under to måneder til USA turen!

Publisert: 27.apr.2011 @ 19:28 Kategori: California, USA Kommentarer: 5

California nærmer seg med stormskritt, og jeg kan ikke utrykke meg nok om hvor mye jeg gleder meg. Det er så mye man må gjøre på denne turen enn forrige altså. Amrikanerne er så SYYKT nyskjerrige. De skal jo vite alt om meg.
Siden jeg skal bo i vertsfamilie må jeg fylle ut et milelangt skjema som skal hjelpe dem til hvilken familie jeg skal i, de ser sikkert ikke på skjemaet en gang, de gjør bare dette for at jeg hater å skrive engelsk. Jeg måtte skrive om hva jeg drev med på fritiden, hvor lenge jeg har hatt engelsk på skolen og hvor flink jeg er i det. Jeg måtte også fortelle dem alle landene jeg har vært i, noe som var dritkjedelig siden jeg har vært i ganske mange land (gud hvor jeg skryter nå ass). Jeg brukte sikkert en time på det stygge skjemaet. (det gjelder kun vertsfamiler i USA) Jeg kan syte altså. Så i dag fant jeg plutselig ut at jeg måtte sende inn ett helseskjema... De skal vite alt som om jeg har hatt vannkopper, asma, om jeg går på medisiner, og hvilke vaksiner jeg har tatt. 

Jeg har også måttet stresse med sånn slags visum.. Vondt liv jeg har, ikke sant? Ok, jeg skal ikke klage, jeg kommer til å storkose meg i Santa Rosa med min til dags dato ukjente vertsfamilie. Selv om litt panikk strømmer gjennom mitt hodet. Jeg som trygler om å ikke snakke engelsk i klasserommet her hjemme, skal snakke engelsk hver dag, hele tiden, i en amerikansk familie. Tenk om de ikke liker meg? Tenk om jeg ikke liker dem? Det er trossalt en hel måned, det er ganske lenge det. Hva om jeg står helt alene på gardemoen og alle folkene sender meg de stygge blikkene. 

Jeg vet hva jeg går til, jeg er jo en veteran innenfor ef, men vertsfamilie er jo dødskummelt. Tenk om jeg kommer til å bo med en kineser som ikke liker meg, eller en spanjol som ligger drita på gulvet hver kveld. Vi snakkes folkens!

57 dager til jeg reiser og det er kun 1400 kroner på kontoen min, krise!

Jeg kan alltids bare bli dødsyk og dra hjem.
NEI, CALIFORNIA VIL BLI DØSDBRA.

er det bare meg eller har jeg alltid dødslange innlegg? Er det bare meg det irriterer?
-Heidi H. 

5 kommentarer

Postet av: Luna

Hei! det bildet med elefanten og gutten som leser, hvor fikk du det fra? Du skjønner at for et par år siden fant jeg dette og mange andre bilder av samme fotograf, jeg syntes de var utrolig fine, men jeg husker ikke hvem fotografen var. Håper du vet det:)
Dato: 28.apr.2011 Tid: 17:04 URL:

Postet av: =)

når kommer svar fra resten av spørsmålsrunden?
Dato: 01.mai.2011 Tid: 14:34 URL:

Postet av:

Når jeg sier til folk at jeg skal til malta sier alle: der er det bare festing, festeøy! du kommer ikke til å lære noe skole i det hele tatt!

Stemmer dette? Eller er det bare ryktet alle sitter med?
Dato: 01.mai.2011 Tid: 16:52 URL:

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Anonym: Du får svar om dette når vi går gjennom spm runden! :)
Dato: 02.mai.2011 Tid: 22:22 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Luna: Hei, tok det fra weheartit. Hvet ikke hvem fotografen er, beklager
Dato: 03.mai.2011 Tid: 16:31 URL: http://eftur.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits