California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Verdens sinneste blogginnlegg

Publisert: 20.mai.2011 @ 15:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Jo, så var eksamen ferdig for oss som kom opp i matte. Kan vi si; Ka faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*******n? Dette var ikke planlagt, en matte eksamen har aldri vært så vanskelig før. og det kan jeg faktisk si, siden vi har hatt de fem siste matteeksamene, og ingen var så vanskelig som denne.... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jeg har nesten lyst å slå ned et menneske, eller iallefall en gjenstand. Det er så sinsykt urettferdig for oss i forhold til de som har det så komfertabelt å komme opp i engelsk eller norsk, de blir ikke urettferdig behandlet i forhold til dem som hadde eksamen i fjor.

Så jeg spør dere, i det såkalte utdanningsdirektoratet som aldri skulle hatt jobben, og kun fikk den for dere krevde mindre i lønn enn andre, hva faaaaaaaaaaen har vi gjort dere? INGENTING har jeg gjort, jeg har ikke vært i nærheten av dere en gang, så hvorfor fortjener jeg denne stygge behandlingen...... Jeg var egentlig ganske fornøyd med å komme opp i matte jeg, men nå har denne eksamen ødelagt mitt gode forhold til matten. De som lager denne prøven, burde gjort den lett, slik at dere kkunne skrytt av at i Norge er vi så gode i matte, men det tenkte dere tydeligvis ikke på.. dumt for dere, når jeg blir president av Norge, skal jeg gå gjennom eksamen og sjekke om den er for vanskelig. Motorsykkler og en eller annen gresk dude, har aldri hatt noe med matte å gjøre før, så hvorfor akkuratt nå? Jeg håper dere som kommer opp i matte neste år får det MYE vanskeligere enn oss, slik jeg kan le av dere, og syntes godt om meg selv. Jeg håper at viss det kommer en terrorist til norge, at den vil sprenge hele matteavdeligen, som lager eksamen, grei straff syntes jeg (Drøyt heidi!)Så ja..... Jeg banner en gang til, syter litt over at jeg gjorde det dårlig og syter enda mer over at dette ødela helga mi, eller fortsettelsen av ferien min, som vi har hatt fra mandag til neste torsdag, og så ønsker jeg dere som skal ha norsk (Katarina) lykke til, og håper sommerferien kommer snart.

Med vennelig hilsen HEidi Gaga :):):)

7 kommentarer

Postet av: //marie

den va drittvanskelig! fuck matte-.-
Dato: 20.mai.2011 Tid: 18:00 URL:

Postet av: Ingunn :)

Konne ikkje vore meir enig, trudde eg sku dø når eg opna del 2 :(
Dato: 21.mai.2011 Tid: 15:09 URL:

Postet av: Lotte

hahahahaha, sucks
Dato: 22.mai.2011 Tid: 14:50 URL: http://lotteps.blogg.no

Postet av: Lotte

...neida men seriøst, suge.
Dato: 22.mai.2011 Tid: 14:50 URL: http://lotteps.blogg.no

Postet av: Caroline Sofie

Jeg skal på språkreise i år, til Florida. Jeg er litt redd for at jeg skal glemme å ta med meg noe veldig viktig på turen, så jeg lurte på om dere kan skrive en liste der det står hva man trenger ?
Dato: 22.mai.2011 Tid: 18:42 URL: http://carosofie.blogg.no

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Caroline Sofie: VI skal selfølgelig alle sammen skrive hva vi skal pakke :))
Dato: 23.mai.2011 Tid: 08:57 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Ingunn: Var liksom det!! Hater den ...
Dato: 23.mai.2011 Tid: 08:57 URL: http://eftur.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits