California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Spikkeland

Publisert: 14.jun.2011 @ 11:12 Kategori: Generelt Kommentarer: 1

Hei alle sammen!

Nå er vi alle ferdige med eksamen, og må si jeg er veldig stolt over alle jentene mine som gjorde det kjempe bra! As we speak gjør jeg siste pakking før jeg drar til Spikkeland med klassen. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er ikke innlagt strøm og helt øde, det blir en minnerik tur det. Ingen dusj på tre dager ♥♥ Neida, men jeg gleder meg kjempe mye. Jeg elsker klassen min, og det blir trist å skilles.Akkuratt hvorfor sekken min er så himla tung vet jeg ikke.

Caroline og jeg skal til Spikkeland. Heidi, Ingrid og Marie skal til Kongeparken og så til Veen(?). Eneste som er hjemme er Katarina, så dere får nok litt bloggings fra henne da. Dere overlever vel :)

Nå nærmer det seg språkreiser folkens! Heidi drar om NI dager - det er helt sykt. Alle bloggerne bak www.eftur.blogg.no vil takke ALLE dere flotte lesere. Bloggen har plutselig fått mange flere lesere,og vi har fått mer og mer tilbakemeldinger på innleggene våre. Vi setter utrolig stor pris på det, ettersom vi hele tiden prøver å finne måter og underholde dere på. Tusen takk for kommentater og at dere sprer bloggen videre - dere er best! Om det er noe som helst dere lurer på, send oss en mail eller skriv i kommentarfeltet og vi skal gjøre vårt beste for å svare dere. Har dere noen ønsker til kommende innlegg, let us know!

Nå må jeg springe, ha en fin uke da dere :)

Tonje

Én kommentar

Postet av: wiuer

Håper dere fikk en fin tur <123
Dato: 16.jun.2011 Tid: 15:14 URL:

Skriv en ny kommentar

hits