California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Et pakketips! en uke igjen nå.........:(

Publisert: 17.jun.2011 @ 11:36 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Da jeg skulle ut å kjøpe koffert her en dag ble jeg satt i sjokk tilstand. Kofferter veier 4-5 kg! Her står jeg å skal pakke superlett, med minst mulig ting, så finner jeg ut at de fleste kofferter veier en femtedel av antall kg jeg kan ha med meg til Cali. Så jeg satte meg i ett hjørne, og tenkte ut mulighetene jeg hadde for å slippe de 4 ekstra kiloene. Så smart som jeg er, ok så smart far er, kom han på at jeg kunne kjøpe sånn 100liters bag, som er på lik størrelse som de største koffertene. For de baggene veier sånn 0,5kg. Så nå har far kjøpt en 120L stygg bag som jeg skal bære på, hva gjør jeg ikke for California sine shoppingmuligheter? (VIss det er noen av dere som skal på samme kurs som meg, ikke mobb baggen min XD)

Så, et tips til dere som vil ha mest mulig av vekten til å handle for, ta en bag, isteden for koffert, går alltids ann å finne bagger med hjul, men de blir tungere igjen. Jeg skal derfor ha en liten trillekoffert i håndbagasjen regner jeg med. Alt ordner seg for snille piker, er det ikke det de sier?

Jaja, nå skal vi jentene på skole avsluttning. Fikk tilbake eksamenkarakteren, nå skyter vi utdannings direktoratet!! Jeje, vi skal ha en fin kveld. Jeg skal holde tale, Tonje skal holde tale, Marie skal være konfransier og Ingrid skal synge, så ønsk oss lykke til!

HALLO EN UKE TIL CALI. Jeg dør... Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. ÆÆÆÆÆÆ. Reisefeberen sniker seg inn, og jeg blir så glad bare av tanken! Jeg har fortsatt mye som skal gjøres, og jeg har det travelt. Jeg har laget meg et skjema, slik jeg skal få tid til alt. Må også jobbe litt. Og ....God sommer!

-Heidi Gaga

2 kommentarer

Postet av: Ingrid

SV; Leste det her rtt før du skrv det;)

Gode tips og fin blogg!:D
Dato: 17.jun.2011 Tid: 13:17 URL: http://jesukri.blogg.no

Postet av: Katarina

bra heidi!
Dato: 17.jun.2011 Tid: 14:28 URL:

Skriv en ny kommentar

hits