California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Woot?

Publisert: 25.jun.2011 @ 23:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heihei!
Jeg må bare fortelle dere om noe som skjedde i byen i dag, selv om det ikke har noen ting med EF å gjøre!

Tonje og jeg var på vei til bussholdeplassen, da plutselig to voksne menn kom bort til oss og sa: Hi, do you know where the waterfond is? Vi bare eeh, hva søren skal waterfond bety? De så sikkert hvor forvirra vi ble, og bablet noe om harbour, nice bars og beer. Dette hjalp noe på, og jeg forklarte dem veien til kaien og håpet at det var der dem skulle. Etter en ganske så pinlig samtale, takket dem for hjelpen og vi kunne gå videre.

Toppen ti sekunder etterpå, la jeg merke til to andre menn som reiste seg fra en benk rett ved siden av. De kom bort til oss dem også, og gjett hva de spurte om da? Jepp. "Do you know where the waterfond is?" Etterfulgt av "somewhere we can go to a nice bar, and take a beer". Det var så merkelig at jeg ikke kunne noe annet enn å smile. Men det rareste var at disse to mennene så helt prikk like ut som de forrige! Det var jo helt umulig i og med at de gikk motsatt vei som oss for sånn ti sekund siden. Jeg så på Tonje at hun var like forvirra som meg, men vi kunne jo ikke annet enn å svare. Så jeg kom med min supre forklaringen ned til kaien igjen. De smilte lurt og takket for hjelpen. Tonje og jeg gikk videre, og var sikre på at vi var med i en episode av "punk´d". Det eneste som manglet var kameraet og hele crewet som kommer stormende mot oss, men vi sluttet å vente etter en halv time, da hadde det ikke vært morsomt engang. Så vi lurer fortsatt veldig på hva som var greia med dem, vi har noen teorier bortsett fra punk'd, men jeg skal spare dere for dem. La oss bare si at vi hadde en morsom og fantasifull busstur på vei hjem! 

Kan noen svare oss på hva waterfond betyr uansett? Lykke til, vi har googlet det og det er ikke noe som heter det. De failet, alle fire, eller de samme to...  Mindfuck!

 

Dette var kanskje veldig uinteressant, men det er vell en av dem "du må ha vært der"-opplevelsene. Egentlig ville jeg bare vise dere at jeg er med i bloggen enda, selv om jeg blogger alt for lite. 

Nå er jeg , Tonje og Jarand hos Espen (sånn gutter, jeg nevnte navnet deres, nå får dere status). Vi har spist nachos og sett Gossip Girl, koselig! Håper dere også har hatt en flott lørdagskveld! :-)

Legger med et bilde fra vår flotte by

Stavanger♥

- Xoxo Caroline 


8 kommentarer

Postet av: Espen

Dåkk e så sykt kule, eg vett ikje ka eg ska sei. men eg tror waterfond betyr kaffe eller någe :) eg e litt drid i engelsk då så..
Dato: 25.jun.2011 Tid: 23:40 URL:

Postet av: Lise

Wow så rart! jeg vet ikke hva det betyr :p
Dato: 25.jun.2011 Tid: 23:40 URL:

Postet av: Karoline

du har kult navn hehe!

Bloggen deres eier <3
Dato: 25.jun.2011 Tid: 23:42 URL:

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Espen: hehe, tusen takk espen <3
Dato: 25.jun.2011 Tid: 23:44 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Karoline: Takk det samme! Hehe, tusen takk <3
Dato: 25.jun.2011 Tid: 23:44 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Benedikte

Hahah, så bra :)

waterfond = water fountain = fontene?

Kos dokke ;)
Dato: 26.jun.2011 Tid: 01:17 URL:

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Benedikte: Joo, men vi stod rett ved siden av fontene da de spurte oss! haha
Dato: 26.jun.2011 Tid: 03:26 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Marthe

Hahah, rart! Kjekt innlegg :)
Dato: 26.jun.2011 Tid: 13:08 URL:

Skriv en ny kommentar

hits