California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

I St Julian's!

Publisert: 08.jul.2011 @ 18:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo alle sammen!

Beklager for ingen blogging siden vi dro. Vi har hatt null tilgang til internett, så nå sitter vi på Mc Donalds og blogger for det er den eneste plassen med nett, haha :-)

Livet her nede er herlig, vi storkoser oss! Det er strålende sol hver dag og temperaturen ligger på rundt 30 grader. Dagene til nå har gått til skole, town-walk hvor vi gikk rundt i St Julian's og ble litt bedre kjent. Vi har også solt oss på stranda og ved bassenget. Igår var vi på Mega Party, hvor alle EF studenter i Malta var samlet. Vi møtte Tonje og Marie. Det var utrolig koselig plass, men det var rundt 1500 studenter så det sier seg selv at det var ganske fullt. Vi legger nok med bilder fra dette når vi kommer hjem, sende vi hadde ikke med oss kameraet dit.

Gruppa vår består av 53 personer(!!) men vi er bare blitt kjent med de 18 vi reiste med. Av de er en fra Bergen, kun oss to fra Stavanger og de 15 resten er fra Trondhjem sjøh. Alle er kjempekoselige og vi er utrolig fornøyd med gruppa og at vi valgte St Julian's generelt. Vi bor på Villa ROsa, det hotellet som er avbildet i EF katalogen, det ligger rett ved stranda.

Byen er veldig koselig, det er masse å se, shoppe og fin strand. St Julian's anbefales! Idag er det BBQ party på stranda, blir koselig! Nå er stellings. Vi skal prøve å dra til Mc Donalds for å blogge oftere.

Her er noen bilder fra oss så langt:


avreise fra Sola flyplass


noen av jentene fra gruppa

vi må løpeeee! resten kommer senere!! HADE PÅ BADET

3 kommentarer

Postet av: Lisa & August

hørtes gøy ut.. kos dere :D
Dato: 08.jul.2011 Tid: 20:49 URL: http://lisaogaugust.blogg.no

Postet av: lotte

tnaw babes, kos dokk masse!!!
Dato: 08.jul.2011 Tid: 21:51 URL:

Postet av: Hege

Ser ut som dere har det kjempe fint ;)
Dato: 09.jul.2011 Tid: 02:24 URL:

Skriv en ny kommentar

hits