California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

LA, dag 1

Publisert: 22.jul.2011 @ 14:25 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Jeg er hjemme nå, og jeg starter å fortelle om ting jeg ikke har fortalt om. Vi starter med LA turen, som varte i 4 dager. En tur vi betalte ca 600 dollar for. Så utrolig verdt det.

Vi startet tidlig om morgenen med å møte på et fellesbusstopp alle som hadde valgt denne turen og vi ble delt opp i tre busser. En buss med russere, en med spanjoler og franskmenn, og en med nordmenn og svensker. Vi startet den ca 8 timers lange bussturen ned mot sør-California.

Vi stoppet også for å spise lunch, i slappe joggebukser mottok vi 20 dollar hver som skulle dekke denne lunchen. Det som møtte oss var 45 varme grader celsius. Jeg tror jeg døde. Men sto opp igjen, for vi kjøpte iallefall starbucks og tacos fra tacobell. Matvrak gjengen.

Da vi endelig kom oss til engelenes by var vi trøtte og slitne. Jeg så for meg en dysj og avslappning i noen timer. Men der tok vi alle feil. Vi hadde fem minutter på å komme oss på hotellet, og legge fra oss bagasjen før vi skulle til Hollywood. Jeg fikk tid til å skrifte ass, vandt med å ha dårlig tid om morgene.

Vi fikk se store byggninger, og det var store diskusjoner i bussen om hvor Justin Bieber og Selena Gomez var akkurat da. Jenter, jeg har det på film.

Vi gikk ned til hollywood walk of fame, her kommer et bilde dryss. (Bildene er Emilie sine, pcen er ødelagt så har ikke minnekort leser, så får ikke lagt inn egne bilder)

etterpå dro vi til Santa Monica pier der Dear John har blitt spilt inn (og bursdagsselskapet til Lilly i Hannah Montana the movie)

så gikk vi på hotellrommet

og sovnet

-Heidi

2 kommentarer

Postet av: -

Kan man dra på en 4-dagers tur til LA om man bor på Campus?:)
Dato: 23.jul.2011 Tid: 14:53 URL:

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

-: Nei, da bor man rett utenfor LA, men vil få flere turer dit :)
Dato: 01.aug.2011 Tid: 20:29 URL: http://eftur.blogg.no/

Skriv en ny kommentar

hits