California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

LA dag 2

Publisert: 01.aug.2011 @ 20:50 Kategori: California, USA Kommentarer: 3

Beklager for jeg ikke har skrevet før nå. Har vært litt i sjokk etter 22. juli. Men nå skal jeg hjelpe dere som leser denne bloggen.

Vi våknet tidlig. Eller jeg våknet tidlig for å ta en dusj. I dag sto disney land for tur. Etter å spist frokost kom vi oss alle ut i bussen og gjorde oss klar for alle barns drøm, Disney.

Vi ankom tidlig, og kunne ta karuseller uten kø den første timen. Disney Land er jo drømmestedet for alle som elsker kø. Vi tok mange karuseller, og de har virkelig lagt sjela si i noen av karusellene altså.

Var slike ting som møtte oss rundt om kring. Vi møtte også de selvskrevne Disney figurene.

Tidliger i uka hadde vi hatt bursdagsfeiring for alle de som hadde bursdag under oppholdet. Noe som var urettferdig etter min og Ingrids mening, med tanke på at vi har bursdag rett etter vi kom hjem (JEG HAR PÅ FREDAG FOLKENS). Så vi bestemte oss for å gå på bursdagsresturangen og feire vår egen bursdag med kaker!!  Etter at gjengen vår som var på 8 jenter og en gutt, splittet vi oss.  Og jeg, Josefine og Bram stakk fra Disneyland til Adventurepark som er en tillegspark med litt skummlere berg og dalbaner. Mens resten av jentene stakk på shopping.

Ja vi hadde den beste dagen, meg, Josefine og Bram som dere kan lese her. Hint, vi spiste 30 000 kalorier tilsammen.

Så på kvelden var det fyrverkeri i Disneyland. Det er noe av det mest magiske jeg har opplevd. Det er iallefall Bram og enig i, haha. Det var utrolig bra laget til, og musikken var i takt med fyrverkeriene. Det var en pariode du hørte de tre feene krangle om farger. Sånn: Blue (og en blå rakett kom på himmelen), no pink (og en rosa rakett kom raskt etter), no green (og den grønne kom) og de fortsatte å krangle. Himmelen ble da full av rakketter i rosa, blå og grønn farge. Det var magisk!

-Heidi

3 kommentarer

Postet av: Chamin - Kommenterer alltid tilbake

Så fine bilder! Så ut som at dere har koset dere!
Dato: 01.aug.2011 Tid: 20:56 URL: http://chamin.blogg.no

Postet av: Hilde

utrolig fine bilder :)
Dato: 01.aug.2011 Tid: 20:59 URL: http://hildegree.blogg.no

Postet av:

kan dåkk legga ud innkjøp ?? :)
Dato: 01.aug.2011 Tid: 21:10 URL:

Skriv en ny kommentar

hits