California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

LA dag 4

Publisert: 15.aug.2011 @ 13:14 Kategori: California, USA Kommentarer: 5

her kommer siste dag fra LA, nå skal jeg skrive om siste uka i USA. Gled dere!

Dagen var kommet, vi skulle hjem. Egentlig ville jeg bare være her for alltid. Omringet av gode venner, en storby og masse bra shopping. Vi pakket, og flaks for oss at vi var tidlige til frokost. Alle ville ha nysteikte vaffler, så da vi var ferdige var køen milelang. Vi kjørte i to timer med rettning hjem før vi stoppet i Santa Barbra.

Det var litt overskyet så vi droppet solingen og tok shoppingen i stedet. Jeg endte som vanlig opp med å gå med Bram, ikke det smarteste trekket når jeg endte opp med å handle for 800 dollar på to timer. Men hallo, ray ban solbriller til 150 dollar er et kup. Enige? Det var iallefall ikke Bram og han mobba meg resten av turen hjem.

Santa Barbra var et kjempe koselig sted, med bra shopping. Det var ikke så mye folk og butikkene lå på rekke og rad. De hadde også en kjempe bra Urban Outfitters butikk der jeg klarte å svi av 400 dollar. Da to timer hadde gått satte vi oss i bussen og forberedte oss på en 5 timers busstur mot nor-california.

meg og olle og en bamse han hadde vunnet.

Bussturen var artig, Josefine sovnet så jeg satte meg bak i bussen med Olle, Andrea, Bram og Adrian. Men så ville Olle ha begge setene igjen for å sove, så jeg ble kastet forran igjen og koste meg med Josefine, Nora og Andrea. Plutselig fant vi ut at noen hadde vært litt for lenge på do, og hele bussen ble forrurenset med en utedo lignende stank. Så det ble forbudt å gå på do. Men forventer man at alle skal holde seg i 4 timer for å gå på do? Det er nesten umulig. Så det ble en morsom tur.

Plutselig endte jeg bakerst i bussen igjen. Der jeg fant ut at Adrian ikke viste hvem jeg var før LA. Jeg tror jeg ikke har vært så sint i hele mitt liv. Her har vi omgås alle sammen i tre uker, så vet han ikke hvem jeg var. Jeg flytta meg fram, i rent raseri, og snakka ikke med han til vi var framme. men nå elsker han meg da..

andrea og adrian!

LA, var en fabelaktig tur. Er et fantastisk minne jeg skal ta vare på i hele mitt liv. Alt som skjedde på 4 dager er helt fantastisk. Det var en kjempe tur, skulle ønske den varte lengre...

-Heidi H

5 kommentarer

Postet av: Hilde

så gøy :)
Dato: 15.aug.2011 Tid: 13:19 URL: http://hildegree.blogg.no

Postet av: Petra

Shoppingen var bra altså., det var jo billig!!
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:56 URL:

Postet av:

søte mennesker du har blitt kjent med
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:56 URL:

Postet av:

Heidi du er kongeee
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:56 URL:

Postet av: Line

Svensk flagg jo!!
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:57 URL:

Skriv en ny kommentar

hits