California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

14. juli - en bittelitenopdate

Publisert: 17.aug.2011 @ 11:06 Kategori: California, USA Kommentarer: 2Okei, nå kommer den siste uka. Jeg skriver av en dagbok jeg har skrevet til min besteveninne, så her får dere følelser og. Husk, følelser varrierer fra person til person. Enjoyy!

Ok, 3 tusen på kortet og i dag er den siste shoppingdagen. Når jeg ser igjennom hva jeg har handlet blir jeg litt skuffet over meg selv. Det er så lite klær jeg har handlet, men jeg begynner å bli litt lei av shopping. Jeg har fått handlet gaver til dere jenter. Dere fikk alle det samme siden jeg har liten fantasi og dårlig tid. Kun fem dager igjen. I morgen tror jeg at jeg dropper baseball banen og slapper isteden av. Kanskje gjøre mitt siste forsøk på å få farge. Det er kaldt her. Langbukse og jakke in my heart. I morgen skal jeg sove hos Nora og vi skal i bursdag til en russer. Lørdag er det six flag og jeg må starte pakkingen. Snart er min amerikanske drøm over. Rart..

så skrev jeg noe jeg ikke kan fortelle dere. Forelsklsen blomstrer her på språkreisen. Og for ikke å såre andre menneskers føleser stopper jeg her.
-Heidi

2 kommentarer

Postet av: maria

Koselig
Dato: 20.aug.2011 Tid: 09:54 URL:

Postet av: cukflyyckyjdhtfg

dyrt å være på reise!!
Dato: 20.aug.2011 Tid: 09:55 URL:

Skriv en ny kommentar

hits