California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

15. juli - vertsmor gråter..

Publisert: 18.aug.2011 @ 13:25 Kategori: California, USA Kommentarer: 4

dette er avskrift fra en dagbok jeg skrev i sommer. her er det litt mer følelser. Husk, følelser varierer fra person til person.

For en merkelig kveld.

I går når vi kjørte hjem fra busstoppet fikk vertsmor en telefon. Hun ropte "Oh god" i telefonen og begynte å gråte. Så meg og spanjolen satt der uten å vite hva hun hylgråt av. Da vi kom fram til huset vårt så vi hunden til vertsmor lå død på veien. Det var en sherifbil og noen privatbiler der. Viss du ikke har forstått det ble hunden påkjørt og døde. MEg og Spanjolen fikk beskjed om å gå inn. Da jeg spurte om det var noe jeg kunne gjøre eller om hun ville være alene sa hun; bare gå inn dere. Og vi hørte masse hulking.

Det var litt ekkel stemning. Følte jeg måtte gjøre noe, men jeg kunne ikke sette meg inn i den posisjonen hun var i, jeg var jo dødsredd hunden og hadde ikke det forholdet til hunden som hun hadde. Rett før vi sovnet kom hun inn på rommet vårt å sa at i morgen ville alt bli som vanlig- det var vel ikke sant.

Jeg skulle jo egentlig sove hos Nora i dag og vi skulle i bursdagen. Men så fikk jeg en melding av hun om at hun var syk. I siste minutt tryglet Adrian meg om at jeg skulle være med, siden han ville ikke være den eneste nordmannen. Meg og Adrian lagte en plan om at jeg skulle ta bussen hans hjem og så skulle moren hans komme å kjøre oss til bursdagen og min mor hente meg. Vertsmor ble med på det, så lenge hun fikk Adrians mors nummer. Adrian ga nummeret og jeg regnte med alt var okey.

Jeg gikk på bussen hans og begynnte å glede meg til selskapet. På vei hjem fra San Fransisco fikk jeg beskjed om at vertsmor ville hente meg på busstoppet og at jeg ikke skulle i bursdagen. Vertsmor hadde også kjeftet på busslederen i 10 minutt! Kunfordi hun ikke fikk tak i Adrians mor.

Jeg startet en times busstur hjem, der jeg grudde meg syyykt. Så for meg at hun ville drepe meg eller noe.
              -Hun ble ikke sint altså.


-Heydeyyyy

4 kommentarer

Postet av: anonyyym

å så ekkelt
Dato: 20.aug.2011 Tid: 09:51 URL:

Postet av:

så dumt
Dato: 20.aug.2011 Tid: 09:52 URL:

Postet av: fdznvmjgbn

rip. hvonde tinng kang også skje
Dato: 20.aug.2011 Tid: 09:53 URL:

Postet av: maria

bra det løyste seg
Dato: 20.aug.2011 Tid: 09:53 URL:

Skriv en ny kommentar

hits