California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

17. juli - 2 måneder siden 17.mai

Publisert: 26.aug.2011 @ 19:57 Kategori: California, USA Kommentarer: 4

Så, nå er shoppingen unnagjort. Kjøpte uggs til søsteren min for 150$, kun for å bruke penger og gjøre kofferten min fullerer. 2 dager igjen.. I dag lagde meg og Emilie pannekaker, i håp om at det er en norsk rett. Vi skulle lage en norsk rett til graduation som er i morgen. De ble gode, selv om det ble en utfordring og oversette alle mål og ingredienser fra norsk til engelsk. Heldigvis hadde vertsmor et litermål der det var liter og ikke sånn cups osv. 

Shane og Marco kom også senere på dagen. Vi rodde lenge i båten, ikke at vi kom oss så langt. Vi spiste middag og lærte guttene norske ord. De syntes jeg snakket så negativt og Emilie så positivt. Sorry for at jeg er fra Stavanger da, og ikke har humørsvigninger i tonefallet...
oppe f.v.: Marco, meg og Shane. Nede f.v.: Almundea, Marika og Emilie

De dro hjem, og det gjorde også Emilie. Så nå sitter jeg her og skriver dagbok. Har virkelig lyst til å skype med noen av bestejentene mine, men den dritt tidsforskjellen gjør det umulig. Eneste heg snakker med er Espen, men det er ikke det samme. Han er bare våken fordi han må melke kuene sine. 

Jeg har nesten pakket ferdig kofferten, den er nesten full. Må handle med meg noen amerikanske blader før jeg drar hjem. I morgen er siste busstur. Vil savne bussturene, det er nok det jeg vil savne mest med hele California. Den jævla bussen, haha, smiler ved tanken på den. Det har vært en opplevelse virkelig, men tror jeg er ferdig med språkreise greiene nå. Nå gleder jeg meg til å kome hjem.  

Det er masse å glede meg til. Håper bare jeg får litt sol på kroppen. 

Så, siste dag i morgen, jeg skal oppdatere dere!

Loooove Heidi Haga

4 kommentarer

Postet av:

kjekke gutter!!
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:50 URL:

Postet av:

ååh missunnelig
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:50 URL:

Postet av: Holly

I want to travel!
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:51 URL:

Postet av: KJEKK

GUTTER:FF
Dato: 01.sep.2011 Tid: 11:52 URL:

Skriv en ny kommentar

hits