California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Engelsknivået mitt etter språkreisen

Publisert: 28.09.2011 @ 15:49 Kategori: California, USA Kommentarer: 7

Om jeg har blitt bedre i engelsk vet jeg ikke, men viss sagnet om at jo mer du snakker, jo flinkere blir du. Har jeg nok blitt en god del flinkere. Vi har nemmelig snakket masse engelsk, det er forskjellen fra i fjor. Da snakket jeg mer dansk enne jeg snakket engelsk. En annen forskjell er at jeg har lært masse om den russiske historien og kulturen. Meg, Olle (svensk), Mikhael (russer) og en annen russer jeg ikke husker navnet på har hatt noen syke diskusjoner om russlands kommunisme, propaganda, stalin og glasenost. 
Jeg har turt å diskutert på engelsk, noe jeg ikke turte før. Jeg har lært amerikansk slang, og jeg har lært hvor lite amerikanere egentlig vet om verden. De er så opptatt av sitt eget land skal være best, at de ikke kan forstå at vi i norge har det slik og at det kanskje er bedre enn deres verden. 

Viss du har planer om å reise på språkreise for å lære engelsk, vil jeg virkelig anbefale amerikansk vertsfamile. I USA er de mye mer opptatt av det internasjonale, enn de iallefall er på malta. I vertsfamilie snakker du også mye mer engelsk. Når jeg tilogmed drømte på engelsk syntes jeg at jeg hadde oppnådd målet mitt. 

-Heidi 

7 kommentarer

Postet av: Victoria

Så bra!

Jeg skal til Long Beach sommeren 2012 :D ♥
Dato: 04.10.2011 Tid: 23:34 URL: http://victorialongbeach.blogg.no

Postet av:

det begynner å bli litt siden du var der nå da, men har forstått det slik at du var i vertsfamilie? det er kanskje litt vanskelig å svare på men tror du campus eller vertsfamilie er best?:-) også lurte jeg på om du måtte gå til skolen du skulle gå på selv(ikke at det blir så stort prob da) og hvordan var en vanlig hverdag liksom?
Dato: 13.10.2011 Tid: 21:43 URL:

Postet av:

hva er forskjellene på å bo i vertsfamilie og studenthjem?:-)
Dato: 13.10.2011 Tid: 22:03 URL:

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Anonym: Hei! Forskjellene er vel at når du bor i vertsfamilie bruker du engelsken mye mer, lærer masse om kulturen og hvordan det er å bo i det landet. Studenthjem møter du jo masse folk utenom skolen - det er noen forskjeller, men du stortrives på begge :-)
Dato: 14.10.2011 Tid: 12:52 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Anonym: Hei hei :)

Vertsfam er nok best for engelsken og det internasjonale, men vil du se det meste av california vil jeg anbefale campus. Jeg ble kjørt til busstoppet og vi tok gule busser til skolen, bussturene er noe av det beste med hele opplegget!

Jeg sto opp

kjørte- buss til skolen

var på skolen

gikk på aktivitet, varierte ver dag som san fransisco eller bowling

dro hjem

slappa av
Dato: 15.10.2011 Tid: 19:38 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Ut på tur - EF språkreiser

Anonym: vertsfamilie i hus med en familie fra landet sammen med en annen studen fra et annet land. Studenthjem, på rom med andre studenter på hotell
Dato: 15.10.2011 Tid: 19:40 URL: http://eftur.blogg.no/

Postet av: Julie

Var i England en uke (eller, dette skjer hver gang jeg er i utlandet og snakker engelsk) og merket at jeg tenkte på engelsk! Haha, la først merke til det etterpå liksom!
Dato: 19.10.2012 Tid: 18:24 URL:

Skriv en ny kommentar

hits