California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Jeg savner Californiajentene mine!!

Publisert: 07.sep.2011 @ 18:12 Kategori: California, USA Kommentarer: 1

Det er 17 dager til jeg får se jentene mine igjen. Da har det gått over to måneder siden vi sa farvell på gardemoen, og vi har ikke sett hverandre siden.. Åh jeg har ikke ord, bilder eller utrykk til å utrykke mitt savn.. De er alle så fantastiske! Skulle ønske jeg bodde i Danmark. Lille danmark der avstand ikke er et problem siden det tar en time å kjøre fra den ene enden til den andre. Da kunne jeg sett dem ofte. 
Ikke nok med at jeg savner dem, savner jeg ferie.. Ikke nok med å savne ferie itilleg til jentene mine har vi dritt vær. Ulempen med vestnorge. Høsten og våren er 11 måneder i året, og høsten og våren er lik. De består av regn, vind og enda litt mer regn.. Og så er jeg syk da. 
Men(det kommer alltid et men folkens), Oslo er bestillt, så om 16 dager setter meg, Marie og Tonje oss på toget i 9 timer (de andre blogg-jentene er så rosabloggere at de tar fly.. Tenk på miljøet folkens) mot Oslo, og der skal vi shoppe, og MØTE JENTENE!!! æææ, jeg har ikke ord eller utrykk som utrykker min glede! Selfølgelig skal bloggen være med, det er jo litt av språkreisen, det med hvordan det går etterpå. Vi skal fortelle senere hvorfor vi alle skal til sentrum scene. Wii!

Så, mitt spørsmål er: Har dere noen bra butikker oslososser? Noen som vi ikke har i Stavanger..

HEIDI

 

Én kommentar

Postet av: Meg

Vi har Zara, Mango, Moonsoon, Aldo + mye mer :), vet ikke hva dere har i stavanger jeg ;). Mange litt dyrere butikker på Eger shopping.
Dato: 11.sep.2011 Tid: 22:31 URL:

Skriv en ny kommentar

hits