California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Skulle ikke vi være bloggdronningene?

Publisert: 19.sep.2011 @ 22:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Som dere vet er reunionpartyet til ef på lørdag, og alle vi bloggerne reiser dit. Vi vil trosalt være kjendiser! Dere vet virkelig ikke hvor mange som har lest denne bloggen. Men selfølgelig måtte det oppstå et problem etter at jeg endelig skulle få den etterlengtede oppmerksomheten. (Jeg har til og med øvd på å skrive autografer.) Det viser seg at to nordendinger som har bittelitt flere lesere enn oss kommer. JEG BLE SUR. De skal liksom bli de kule her. Jeg snakker om tcmn og tuvaw. 

Vi skulle fortelle dere alle om sommeren vår, vi skulle bli tatt bilder av og vi skulle få masse oppmerksomhet. Så kommer disse B-kjendisene som ikke har vært på språkreise og ikke har noen å møte igjen og får alt oppmerksomheten... Jeg vurderer å droppe oslo og heller sitte nede i den kalde kjelleren min på bondelandet og gjenoprette emobloggen min. 

Men jeg har håpet oppe! Kanskje tcmn får en smell på øyet igjen og ikke kan komme alikavell. Eller kanskje de vil henge med oss og  vi blir verdenskjent. Kan dere da lesere gjøre meg en tjeneste? Kan dere spør tcmn om hun kan ta et bilde av meg med deg. Slik at jeg blir kjedisen og ikke hun! Jeg gleder meg :)

Men da snakkes vi, vi vil gi dere alle oppdateringer under helgas event! Lover dere bedre oppdateringer enn tcmn og tuvaw tilsammen!  åsså kan dere godt komme å snakke med oss, alle dere som skal der. vi er tross alt på solatopplisten.

HEIDI HAGA, merk dere navnet

Én kommentar

Postet av: Karoline

LOL
Dato: 20.sep.2011 Tid: 13:46 URL:

Skriv en ny kommentar

hits