California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Drar snart!

Publisert: 23.sep.2011 @ 20:00 Kategori: Generelt Kommentarer: 0

Ååå, jeg gleder meg som en liten unge. 

Drar bort til togstasjonen om sånn 1 og 1/2 time. Har pakket det meste tror jeg, men jeg tror at eg har glemt noe. Ikke bra. Typisk at jeg kommer på det, klokken halv tre om natten når toget passerer Kristiansand. Jess da. Marie, Heidi og jeg skal ta nattoget bort til the capital city. Er ikke like rike som Katarina, Ingrid og Caroline desverre...

MEN DET BLIR JO ET EVENTYR DA! eller bare flere timer med ukomfortabel søvn. (tror det siste, men ja ja). På toget skal jeg gjøre engelsk-, tysk- og naturfaglekse ♥siden jeg er så flink♥. Og sove. Og høre på musikk. Og sove. Og vekke Heidi mens hun sover. Og filme Heidi mens hun sover. Og filme Heidi mens hun sover og Marie vekker henne. That type of thing.


                                     roomies! Karoline, meg, Marie, Maria og Stine. Bejbsa som alltid glemte nøkkelen.

Blir gøy da. Det er helt vilt å tenke at det er litt over 2 måneder siden jeg så Maltafolket. Savner de så utrolig mye! Det beste med språkreise er alle folkene du møter. Without a doubt. Det jeg vil få fram er; at jeg gleder meg til å se alle folkene igjen, og tog kan være morsomt, og dra på språkreise om du har muligheten! :-)

Nå skal jeg ned på butikken og kjøpe masse dritt til toget. LML. 

ER DU LIKE TØFF SOM OSS, SKAL DU PÅ REUNION PARTY? U WANNZA PARTZY WITH US? :* <3<3<3 KNIZ

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits