California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Kategori: Blogg

Hei hei!

Publisert: 13.03.2012 @ 17:08 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo alle sammen! Sommeren er her snart, og dere har fortsatt sjangse til å få deres beste sommer.

Her kan dere bestille broskyre: http://my.ef.com/Heidi
Og skal dere bestille reise, skriv at dere er vervet av meg! Det gjør dere ved når dere bestiller på nettet vil det stå en luke slik:

Da skriver dere Heidi Haga der :)

Flott da er vi enige! Ha en fin sommer da :) Alle vi jenter gleder oss sykt, selv om ingenting topper vår forrige sommer.Bestill gratis borsjyre!!

Publisert: 05.01.2012 @ 22:02 Kategori: Blogg Kommentarer: 4

GÅ INN PÅ DenNE LINKEN FOR Å BESTILLE GRATIS BROSKYRE, ELLER BESTILLE SPRÅKREISE OG FÅ RABATT. JOHOOOOO

http://my.ef.com/Heidi

Livet er herlig!!

Publisert: 12.10.2011 @ 22:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Mens alle østlendingene og de fleste andre i Norge sitter på skolebenken og rogalendingene sitter hjemme i regnværet befinner Caroline seg i storm i Hellas og meg og Katarina i solfylte Spania. Det er lenge siden jeg har vært på sydenferie med familien, det er litt anderledes enn språkreise for å si det slikt.

På språkreise slipper man å høre småsøskene krangle, man slipper å bli dratt tiiiidlig ut av senga og legge seg kl 11 fordi at da vil foreldrene dine sove. Man slipper å fortelle hele skolehverdagen til nyskjerrige foreldre, man kan heller snakke og bli kjent med nye mennesker.

Du kan også få shoppingtips og innspirert av klesstilen av folk over hele verden, istenden for å bli blind av pensjonistene sine klær. Men herregud jeg skal ikke klage, dette er herlig!! Skulle bare ønske jeg hadde lang høstferie også.


dette er meg, før jeg ble solbrent.


så måtte jeg sitte på sola pga frankfurt døde.

SEE YAAAAAH

-HEIDI HAGA

 

ÅÅÅÅh SLITEN

Publisert: 25.09.2011 @ 10:51 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Det vil komme et innlegg hvordan det var. jeg kan oppsumere det: DET VAR KONGE. Felte selfølgelig noen tårer, var litt i det følsomme hjørne. Men viss disse folkene ikke tar kontakt med meg igjen klikker det for meg! Okei. så iallefall, vi har hatt en lang natt på et godt hotell.

Vi gikk oss vill i oslo på vei hjem. Spurte noen om hjelp, de ville ikke hjelpe. og vi ble nesten drept. ¨

Nå skal vi sitte i bil i 8 timer, sove og lade opp til den normale hverdagen vår. Blitt litt lei av kjendislivet.

HAR BLOGGEN VÆRT TIL HJELP TIL DEG SOM VURDERER/SKAL PÅ SPRÅKREISE?

-Heidi Gaga

Skulle ikke vi være bloggdronningene?

Publisert: 19.09.2011 @ 22:10 Kategori: Blogg Kommentarer: 1

Som dere vet er reunionpartyet til ef på lørdag, og alle vi bloggerne reiser dit. Vi vil trosalt være kjendiser! Dere vet virkelig ikke hvor mange som har lest denne bloggen. Men selfølgelig måtte det oppstå et problem etter at jeg endelig skulle få den etterlengtede oppmerksomheten. (Jeg har til og med øvd på å skrive autografer.) Det viser seg at to nordendinger som har bittelitt flere lesere enn oss kommer. JEG BLE SUR. De skal liksom bli de kule her. Jeg snakker om tcmn og tuvaw. 

Vi skulle fortelle dere alle om sommeren vår, vi skulle bli tatt bilder av og vi skulle få masse oppmerksomhet. Så kommer disse B-kjendisene som ikke har vært på språkreise og ikke har noen å møte igjen og får alt oppmerksomheten... Jeg vurderer å droppe oslo og heller sitte nede i den kalde kjelleren min på bondelandet og gjenoprette emobloggen min. 

Men jeg har håpet oppe! Kanskje tcmn får en smell på øyet igjen og ikke kan komme alikavell. Eller kanskje de vil henge med oss og  vi blir verdenskjent. Kan dere da lesere gjøre meg en tjeneste? Kan dere spør tcmn om hun kan ta et bilde av meg med deg. Slik at jeg blir kjedisen og ikke hun! Jeg gleder meg :)

Men da snakkes vi, vi vil gi dere alle oppdateringer under helgas event! Lover dere bedre oppdateringer enn tcmn og tuvaw tilsammen!  åsså kan dere godt komme å snakke med oss, alle dere som skal der. vi er tross alt på solatopplisten.

HEIDI HAGA, merk dere navnet

y0 hoe, her kan du ta kontakt med meg

Publisert: 06.09.2011 @ 11:15 Kategori: Blogg Kommentarer: 0

På denne linken: http://my.ef.com/Layouts/CrewInvite/CrewExternalFriend.aspx?crewtoken=gibskQFFjLY%3D kan du bestille brosjyrer, bestille gjennom meg, og få rabatt! Håper du går inn, jeg får også litt poeng på det skjønner dere !
Ha en fin dag
-Heidi 

Terminal

Publisert: 10.07.2011 @ 18:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hola folkens :-))

BBQ'en ble veldig vellykket, og vi ble kjent med nye folk. Det kom noen tyske jenter bort til oss og bare "Hello, you are Caroline and you are Katarina, right?" Vi bare..ehh.. hva søren? Haha, hun kjente oss visst igjen fra facebook, koselig :) Det er også forbausende mange som kjenner oss igjen gjennom bloggen, kjempekjekt! :-D
I går var vi i Valletta, hovedstaden i lille Malta. Det var en utrolig koselig by! Vi var innom et monument, og eller gikk tiden til shopping og spising på restaurant med Trondheimbabesa. Senere solte vi oss på stranden, begge sovna som en stein, og våknet når både solen og folka var borte, woops :-) Så var det stellings, briefing (møte for å vise at vi er her og at vi lever) klokka 9, deretter kunne vi gjøre hva vi ville, så vi og Caddy dro på disko. Etterpå var det en Mc Flurry og chilling på stranda!

Blide og fornøyde i Valletta herane

Monumentet med Valletta i bakgrunnen


traff på en gay-parade, you go! Fjortissbilde i bussen, selvfølgelig

I dag har vært vår første fridag, HERLIG! Startet dagen med "Breakfast to go" og toast på Dr. Juice. Deretter var la vi oss ved bassenget for første gang. Må si vi trives best på stranden, begge to. Klokken ett var det lunsj på Hard Rock Cafe med andre folk fra Norge, vi spiste club sandwich for dere som lurte på det. I halv seks tiden dro vi for å finne Rebecca så vi kunne låne pc'en hennes for å oppdatere dere! Takk, Rebecca! :-)
Senere er det welcome party (skumparty), og vi gleder oss veldig!

  PARTYYY

 

NEEJZ

Ellers går tiden til dette: Haha, ok, vi driter oss ut, adjø. Foresten så har lederen vår en veldig kul måte å si terminal på, ok? Hade

-Caro og Katz 

I St Julian's!

Publisert: 08.07.2011 @ 18:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo alle sammen!

Beklager for ingen blogging siden vi dro. Vi har hatt null tilgang til internett, så nå sitter vi på Mc Donalds og blogger for det er den eneste plassen med nett, haha :-)

Livet her nede er herlig, vi storkoser oss! Det er strålende sol hver dag og temperaturen ligger på rundt 30 grader. Dagene til nå har gått til skole, town-walk hvor vi gikk rundt i St Julian's og ble litt bedre kjent. Vi har også solt oss på stranda og ved bassenget. Igår var vi på Mega Party, hvor alle EF studenter i Malta var samlet. Vi møtte Tonje og Marie. Det var utrolig koselig plass, men det var rundt 1500 studenter så det sier seg selv at det var ganske fullt. Vi legger nok med bilder fra dette når vi kommer hjem, sende vi hadde ikke med oss kameraet dit.

Gruppa vår består av 53 personer(!!) men vi er bare blitt kjent med de 18 vi reiste med. Av de er en fra Bergen, kun oss to fra Stavanger og de 15 resten er fra Trondhjem sjøh. Alle er kjempekoselige og vi er utrolig fornøyd med gruppa og at vi valgte St Julian's generelt. Vi bor på Villa ROsa, det hotellet som er avbildet i EF katalogen, det ligger rett ved stranda.

Byen er veldig koselig, det er masse å se, shoppe og fin strand. St Julian's anbefales! Idag er det BBQ party på stranda, blir koselig! Nå er stellings. Vi skal prøve å dra til Mc Donalds for å blogge oftere.

Her er noen bilder fra oss så langt:


avreise fra Sola flyplass


noen av jentene fra gruppa

vi må løpeeee! resten kommer senere!! HADE PÅ BADET

Woot?

Publisert: 25.06.2011 @ 23:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heihei!
Jeg må bare fortelle dere om noe som skjedde i byen i dag, selv om det ikke har noen ting med EF å gjøre!

Tonje og jeg var på vei til bussholdeplassen, da plutselig to voksne menn kom bort til oss og sa: Hi, do you know where the waterfond is? Vi bare eeh, hva søren skal waterfond bety? De så sikkert hvor forvirra vi ble, og bablet noe om harbour, nice bars og beer. Dette hjalp noe på, og jeg forklarte dem veien til kaien og håpet at det var der dem skulle. Etter en ganske så pinlig samtale, takket dem for hjelpen og vi kunne gå videre.

Toppen ti sekunder etterpå, la jeg merke til to andre menn som reiste seg fra en benk rett ved siden av. De kom bort til oss dem også, og gjett hva de spurte om da? Jepp. "Do you know where the waterfond is?" Etterfulgt av "somewhere we can go to a nice bar, and take a beer". Det var så merkelig at jeg ikke kunne noe annet enn å smile. Men det rareste var at disse to mennene så helt prikk like ut som de forrige! Det var jo helt umulig i og med at de gikk motsatt vei som oss for sånn ti sekund siden. Jeg så på Tonje at hun var like forvirra som meg, men vi kunne jo ikke annet enn å svare. Så jeg kom med min supre forklaringen ned til kaien igjen. De smilte lurt og takket for hjelpen. Tonje og jeg gikk videre, og var sikre på at vi var med i en episode av "punk´d". Det eneste som manglet var kameraet og hele crewet som kommer stormende mot oss, men vi sluttet å vente etter en halv time, da hadde det ikke vært morsomt engang. Så vi lurer fortsatt veldig på hva som var greia med dem, vi har noen teorier bortsett fra punk'd, men jeg skal spare dere for dem. La oss bare si at vi hadde en morsom og fantasifull busstur på vei hjem! 

Kan noen svare oss på hva waterfond betyr uansett? Lykke til, vi har googlet det og det er ikke noe som heter det. De failet, alle fire, eller de samme to...  Mindfuck!

 

Dette var kanskje veldig uinteressant, men det er vell en av dem "du må ha vært der"-opplevelsene. Egentlig ville jeg bare vise dere at jeg er med i bloggen enda, selv om jeg blogger alt for lite. 

Nå er jeg , Tonje og Jarand hos Espen (sånn gutter, jeg nevnte navnet deres, nå får dere status). Vi har spist nachos og sett Gossip Girl, koselig! Håper dere også har hatt en flott lørdagskveld! :-)

Legger med et bilde fra vår flotte by

Stavanger♥

- Xoxo Caroline 


Det er sommer!

Publisert: 18.06.2011 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vi har sommerferie, alt er konge, og til og med solen har funnet veien til Tananger. I dag er det grilling og soling som står på programmet. Jeg vil savne de noske gullerøttene.. Akkuratt nå skal vi nyte den norske sommeren, og drite i å pakke, noe som jeg har fire dager på å gjøre. vi nyter solen, så kom dere ut.-Heidi Gaga

Min eksamensdag

Publisert: 10.06.2011 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei, nå kan dere kjære lesere se hva som foregikk i hodet mitt før/under/etter eksamen.

Klokken 7:45 våknet jeg (av meg selv, credz). Da så jeg ca. sånn ut:

Egentlig gjorde jeg noe veldig frekt med fingeren min, men ville ikke utsette små barn for slike ting.

Så fikk jeg dusjet, sminket meg og tvunget i meg litt mat. Jeg bare 'jeemeen, dette klarer jeg!'Så plutselig ble jeg kvalm og nervene holdt på å spise seg gjennom hjernecellene mine. Herregud, jeg skal ha eksamen.. I MATTE!!

Dette kommer ikke til å ende bra!!!

Så ga Caroline meg en liten pep-talk, og jeg bare 'okay, det er bare å kjøre på'. Jeg gikk til skolen, med store elefanter i magen og ville helst drukne meg selv i en sølepytt. Hva kom de til å spørre meg om? Hva om hele power pointen min gikk i dass? Hva om sensoren min var en proper bitch og så sånn på meg gjennom hele presentasjonen min:Jeg hadde eksamen rett etter Caroline, så hun ga meg noen tips om hva de kom til å spørre om - så fikk hun vite karakteren og kom ut med et stort smil- flinke jenta fikk sekser! Jeg bare :


"Hehehehehe, sykt bra gratulerer!!!" Jeg kommer til å dø.


Så var det min tur.'Jeg har roen, jeg kan dette.. piece of cake' fanfanfanfanfanfanfanfan.


Etter presentasjonen var det tid for spørsmål. Den delen av eksamen jeg grudde meg mest til. Jeg HATER funksjoner, om jeg kunne stappe saltsyre i øyene på funksjoner hadde jeg gjort det. En av de første spørsmålene var om funksjoner. Spørsmålsdelen gikk egentlig i dass. Jeg var kjempenervøs, og at begge så på meg mens jeg prøvde å lese oppgavene var utrolig nervepirrende. Jeg var på gråten da jeg gikk ut av K3 og ventet på avgjørelsen deres.

Læreren min åpnet døra og jeg ville legge meg under en dyne og spise kake. Hun fortalte meg at det stod mellom 5 og 6. Say what? Jeg måtte komme inn igjen å løse et algebrautrykk - så kunne jeg kanskje få 6. No pressure.
Algebra? 6? Jeg hadde øvd som en gal på algebra, jeg kunne kanskje klare dette!

3x+2-43qkjv+266^2-x+2y              sånn ca.
            3a-23^4

"Jo, du viser her at du klarer 6er nivå. Så jeg gir deg sekser".SAY WHAT?!

pimp myspace - Gickr
Make your own animation

TJOHEI LYKKE TIL MED EKSAMEN!
Tonje

Eksamenstid er over, nå gjenstår ventingen!

Publisert: 09.06.2011 @ 12:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo alle sammen!

 

Nå er eksamenstiden over for min del, vertfall. 2 av de andre jentene er nede å har eksamen nå! Jeg tror alle blir fornøyde med karakterene!

Her er hva vi kom opp i:

Katarina: Fransk
Heidi: RLE
Caroline: Matte
Tonje: Matte
Ingrid: Naturfag
Marie: RLE

Nå som vi er ferdige med eksamen, kan vi nesten si det er sommerferie! Det vil si at vi teller ned til vi reise på språkreise! Vi gleder oss kjempemasse!

Hver måned får vi en "Monthly Mailing", en mail hvor det står ny oppdates, informasjon og svar på spørsmål. Igår fikk vi den siste "Monthly Mailing Juni". Der stod det litt praktisk informasjon om hva vi må huske før avreise og hva de viktigste tingene vi må ha med oss er.

 

På my.ef.com som der har fått informasjon om tidligere har vi nå fått et brev fra den som skal være vår leder der nede! Her forteller lederen litt om seg selv, og litt om reisen.


 

Ellers får dere følge med videre, det er ikke lenge til de første av oss drar!

Snart blir det litt mer intresange innlegg. Har dere spørsmål, så bare spør i vei!

Det hadde også vært kjempekoselig hvis du la igjen en liten kommentar til oss!
Katarina

Jeg øver på eksamen

Publisert: 07.06.2011 @ 20:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

man trenger ikke være flink i engelsk for å reise på språkreise. her er en film av meg. kos dere!

Hilsen Heidi Gaga

Mens vi har muntlig eksamen....

Publisert: 07.06.2011 @ 16:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

kan dere se denne videoen.Tonje

Hør meg på radio!

Publisert: 23.05.2011 @ 13:41 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei kjære lesere!

Jeg har en veldig kjekk nyhet til dere. Dere kan høre meg og kompisen min på radio i kveld. Jeg ble kjempe glad da jeg ble spurt om jeg ville bli med på radioshowet hans. Hele Radiolive blir styrt av ungdommer, og det er live musikk hver hverdag mellom 20:00-21:00. Skal ikke si alt for mye om hva dere får høre i kveld da. Det hadde vært utrolig kjekt om dere tunet inn på FM 107,2 kl. 20:00! Så i kveld braker det løs, og jeg tror det blir kjempebra. Musikken blir kjempekul og dere får jo selvsagt sjangsen til å høre stemmen min ♥♥♥♥♥♥♥♥

SÅ HUSK Å TUNE INN PÅ FM 107,2 ELLER GÅ INNPÅ NETTSIDEN DERES WWW.RADIOLIVE.NO!

KLOKKA 20:00-21:00.

Miz Super Awesome/Tonje

Verdens sinneste blogginnlegg

Publisert: 20.05.2011 @ 15:01 Kategori: Blogg Kommentarer: 7

Jo, så var eksamen ferdig for oss som kom opp i matte. Kan vi si; Ka faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa*******n? Dette var ikke planlagt, en matte eksamen har aldri vært så vanskelig før. og det kan jeg faktisk si, siden vi har hatt de fem siste matteeksamene, og ingen var så vanskelig som denne.... ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jeg har nesten lyst å slå ned et menneske, eller iallefall en gjenstand. Det er så sinsykt urettferdig for oss i forhold til de som har det så komfertabelt å komme opp i engelsk eller norsk, de blir ikke urettferdig behandlet i forhold til dem som hadde eksamen i fjor.

Så jeg spør dere, i det såkalte utdanningsdirektoratet som aldri skulle hatt jobben, og kun fikk den for dere krevde mindre i lønn enn andre, hva faaaaaaaaaaen har vi gjort dere? INGENTING har jeg gjort, jeg har ikke vært i nærheten av dere en gang, så hvorfor fortjener jeg denne stygge behandlingen...... Jeg var egentlig ganske fornøyd med å komme opp i matte jeg, men nå har denne eksamen ødelagt mitt gode forhold til matten. De som lager denne prøven, burde gjort den lett, slik at dere kkunne skrytt av at i Norge er vi så gode i matte, men det tenkte dere tydeligvis ikke på.. dumt for dere, når jeg blir president av Norge, skal jeg gå gjennom eksamen og sjekke om den er for vanskelig. Motorsykkler og en eller annen gresk dude, har aldri hatt noe med matte å gjøre før, så hvorfor akkuratt nå? Jeg håper dere som kommer opp i matte neste år får det MYE vanskeligere enn oss, slik jeg kan le av dere, og syntes godt om meg selv. Jeg håper at viss det kommer en terrorist til norge, at den vil sprenge hele matteavdeligen, som lager eksamen, grei straff syntes jeg (Drøyt heidi!)Så ja..... Jeg banner en gang til, syter litt over at jeg gjorde det dårlig og syter enda mer over at dette ødela helga mi, eller fortsettelsen av ferien min, som vi har hatt fra mandag til neste torsdag, og så ønsker jeg dere som skal ha norsk (Katarina) lykke til, og håper sommerferien kommer snart.

Med vennelig hilsen HEidi Gaga :):):)

hits