California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Kategori: Brighton, England

ke$ha time !

Publisert: 15.jul.2011 @ 08:55 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 3

dagen i dag har vert den lengste me også kanskje den kjekkeste :D vi måtte stå opp kl halv 6 for å klare å være på møtestedet kl 8.. alt for tidlig spør du meg. Etter det ble det mye venting , men det har vi jo blitt ganske flinke til her :) åsååå gikk turen til Thorpe Park som var en svær fornøyelsespark :D kjempekjekt ! dagen avsluttet med en meget bra kesha konsert :D fantastisk !

NORGE <3

nå er det bare 4 dager igjen her .. tiden har gått helt ekstremt fort ! klarer virkelig ikke å to at vi har vert her i over 2 uker :) kommer til å være helt utslitt den ene dagen jeg er hjemme før jeg drar til Spania ! blir nok et stort savn :)?Ingrid

2 c0ol 4 sch0ol !

Publisert: 12.jul.2011 @ 19:18 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 0

I går fikk faktisk jeg og jasmin fri fra skolen for å være med familien på et shakespear-stykke som verts-søsteren vår er med i :) Vi hadde også med oss masse mat, så det ble mer en picnic :) Steve fortale oss at dette var en veldig normal engelsk setting , og ble helt sjokkert da vi sa at det ikke er normalt i norge.

Det var utrolig koselig, men jeg fikk mer eller mindre med meg ingenting fra stykket..

denne mannen fikk meg til å le så mye at jeg begynte å grine .. Han står midt i en offentlig plass og begynner å danse som en helt ! fantastisk morsomt :D (måtte bare vise dere det !)

men nå er det party-time med disse flotte jentene :

snakkes !

disse dager ..

Publisert: 09.jul.2011 @ 01:17 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 3


halla !
Beklager for lite blogging de siste dagene . Det har vert skikkelig hektisk :) Alltid noe å gjøre, å slukner med en gang hodet treffer puta om kveldene!

Disse dagene har vi vert på sight-seeing i London, salsakurs, discoer og en del andre (mange kjekke, noen litt kjedelige) aktiviteter :) I dag har vi forresten vert i Hastings :) søt plass, men ble litt kjedelig etter 3 forskjellige fiske museumer :/

Vi har blitt kjent med masse kjekke folk fra mange forskjellige land ! i gårkveld var vi en gjeng fra norge og en gjeng fra spania på stranda å slappet av før vi måtte dra hjem , kjempekoselig :D

vil ikke hjem .. hehe


liten del av Hastings :) søt plass

Her har dere London ! dansa med "dronningen" forresten (en av alle de 1000 som hadde kledd seg ut som henne ) har desverre ikke bilde :/ h*n blei kjempesur når jeg ikke ville gi h*n penger -.-

Natta !

* Ingrid

hej hej hallåå !

Publisert: 03.jul.2011 @ 00:23 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 15

Jeg skrev egentli et laaangt innlegg nå nettop, men så ble det slettet. just my luck :)

Idag har vi bare slappet av på stranda, vært med venner og blitt ganske så solbrent :-) vertsmora vår tok helt av når vi kom hjem og begynte å leite som en helt etter aloe vera , mens kjæresten hennes fortalte om alle farene med å bli solbrent og masse tips og eksempler :D haha de er kjempesøte !

jeg vet ikke om jeg har sakt noe om vertsfamilien min, fikk noen spørsmål på forrige innlegg :) Men de er RÅ ! Blir bare mer og mer glad i hun vi bor hos, og datteren er superkoselig! blir i skikkelig godt humør når de kaller meg "darlig" og "sweetheart" og sånn hele veien :D

her skal dere få noen bilder slik som jeg lovet :-)) (vet ikke helt hvos bildene blir plassert, skriver innlegget fra mobilen)

lekre meg 2minutter etter at jeg voknet :))

nyyydelig gjeng !

ja, det er et menneske inni. og ja, den beveger seg

nååå skal vi legge oss :D London imorgen :D

Natta !

*Ingrid

Brighton - the gaycapital of England

Publisert: 30.jun.2011 @ 23:43 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 6

Halla ! naa er vi kommet til Brighton og storkoser oss :))  det er litt kaos da fordi ingen helt vet hvor de skal eller noe,, men siden vi er best, saa klarer vi oss meget bra :D  Vi har hatt en del morsomme opplevelser til naa, som for eksempel, spist chips som smaker kylling, meg som har gaatt paa ca 4 lyktestolper bare i dag og en megaliten asiater som foelger etter meg og spoer etter nummeret mitt (haha soedt).

I dag har vi for det meste bare gaatt rund aa sett og blitt litt bedre kjent med byen. Vi har ogsaa hatt "eksamen". Det er en proeve som skal vise hvilket nivaa i engelsk vi er i , slik at vi kan komme i klasser som er nogenlunde paa samme nivaa som oss :) saaaaa i morgen faar vi vite hvilke klasser vi kommer i :D can't wait !

 Flere bilder kommer senere en gang , lover : ))

 

Ingrid

When I put my shades on, i can do what I wanna !

Publisert: 26.jun.2011 @ 12:48 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 3

Da var det min tur til å skrive "sommerens must haves" (eller no). Siden jeg ikke kunne skrive om kjoler som er en av mine mange lidenskaper, så skriver jeg om solbriller (også veldig viktig i mitt liv).

Det som er så fantastisk er at solbriller kan brukes som alt til alt!  De er jo egentlig til for å beskytte øyene for sol, men det betyr ikke at de bare skal være praktiske, de skal nemlig se bra ut óg. De kan f.eks. rocke opp et søtt antrekk, de kan gjøre et nøytralt antrekk supermoderne, de kan gjøre et hvert menneske stunningly beautiful! 

Disse brillene er noen råkule rocka briller som kan mer eller mindre brukes til alt ! 

her er noen råkule solbriller fra Botten Veneta . 

fantastiske carrera solbriller 

 

så har vi disse råsøte brillene fra chanel


Jeg vet at jeg kommer ikke til å klare meg denne sommeren uten solbriller hvertfall! Kommer nok sikkert hjem med 15 nye briller etter jeg har vært i England  :)
ENJOY
*Inga 

Are you up for the biggest party of the summer ?!

Publisert: 09.jun.2011 @ 13:55 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 1

På EF summeranza 2011 skal påde Kesha og Ingrid Ovnerud til London,, heelt tilfeldig skal vi begge til Thorpe park, bare hun skal stå på en scene, og jeg ska stå som en crazy jente bland publikum. "Hovedsangen" i år er Blow, av Kesha (selfølgeli), og den sangen er jo råbra og partylåt #1 !  GLEDER MEG !
Jeg kommer nok til å se nogenlunde slik ut :

 

Akuratt nå ligger jeg ute å soler meg :D  Elsker virkelig sommerfølelsen jeg får når jeg ligger på terassen med en gigastoooor skål med is og massemasse sjokoladesaus over ! (vet jeg er usund..) Skulle ønsket sommeren aldri tok slutt !  

Forresten, så hadde jeg eksamen idag. kom opp i naurfag, energi (det verste jeg kunne tenke meg å komme opp i , hadde vert bedre med tysk selv om jeg har spansk ..) meeen på grunn av mitt fantastiske hodet klarte jeg å få 5'er :D ! litt kjipt da, vippet mellom 5 og 6, men kan ikke klage ^^

 

§ Ingrid


 

Wuæææ jeg reiser til England

Publisert: 15.mar.2011 @ 15:38 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 6

Da var tiden for jeg skulle blogge. Jeg er nok den som kommer til å blogge minst, rett og slett for jeg ikke er ett blogg menneske. Alle kan ikke være det vet dere, men jeg skal blogge altså, masse.

Jeg heter Ingrid og reiser til Brighton med en venninne (som også kanskje skal være med på denne bloggen). Vi reiser 29.6 på samme dag som Tonje og Marie. Vi skal da til Brighton, skulle egentlig til Bornmouth, men det var for få som hadde bestillt dit, så vi ble flyttet over. Vi valgte england slik vi skulle unngå resten av Tananger, vi er der trossalt for å bli kjent med flere mennesker.

Vi skal bo i en vertsfamilie, vi valgte det for det virket konge, å bo i ett engelsk hjem med den engelske aksangen. Haha. Stay turned, vi blogger mer!Hilsen Ingrid

hits