California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Arkiv mned: juni 2011

Brighton - the gaycapital of England

Publisert: 30.jun.2011 @ 23:43 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 6

Halla ! naa er vi kommet til Brighton og storkoser oss :))  det er litt kaos da fordi ingen helt vet hvor de skal eller noe,, men siden vi er best, saa klarer vi oss meget bra :D  Vi har hatt en del morsomme opplevelser til naa, som for eksempel, spist chips som smaker kylling, meg som har gaatt paa ca 4 lyktestolper bare i dag og en megaliten asiater som foelger etter meg og spoer etter nummeret mitt (haha soedt).

I dag har vi for det meste bare gaatt rund aa sett og blitt litt bedre kjent med byen. Vi har ogsaa hatt "eksamen". Det er en proeve som skal vise hvilket nivaa i engelsk vi er i , slik at vi kan komme i klasser som er nogenlunde paa samme nivaa som oss :) saaaaa i morgen faar vi vite hvilke klasser vi kommer i :D can't wait !

 Flere bilder kommer senere en gang , lover : ))

 

Ingrid

Litt sånn spørsmål...

Publisert: 30.jun.2011 @ 23:38 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Hei!

Vi fikk noen spørsmål om rommene våre, vennene våre og litt sånn andre ting. Det kommer fortløpende! Vi må bare få ryddet opp litt (hehe) og fått "installert" oss inn her på hotellet.

Diskoet ikveld var kjempekoselig. Dansa til syremusikk med spanjoler uten takt. Haha. I morgen får vi vite hvilke nivå vi er på på skolen.

BTW vi bruker 'engelsk' type adaptere, med 3 pigger.

Videoblogg fra Malta!

Publisert: 30.jun.2011 @ 20:34 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 6
video:capture201106301


San Fransisco , vet dere misunner meg.

Publisert: 30.jun.2011 @ 05:42 Kategori: California, USA Kommentarer: 2


Fv: Olle (Sverige), Meg, Michelle (NOR), EMilie (Nor), Marika (US) & John Tucker(frankrike)- Han heter ikke John Tucker, men navnet ligner :)
Her royker vi hasj paa aapen gate- et hippie strok
meg og Almundena (Spania)


Det kommer ett innlegg med shoppingen senere, det ville blitt saa langt innlegg viss ikke. San Fransisco var kjempe fint, med kjempe bra shopping. Vi skal der en tur igjen, og da skal vi bare shoppe (og gaa paa en sightsing baat (frivillig))! Vet dere missunner meg folkens, men hvor vanskelig kan det vere aa overtale foreldrene deres til denne amerikanske drommen? Slenger til slutt med et bilde av Olle og noen spanjoler. Olle er den turistattraksjonen, haha.
-HeidiHASJGATER

Publisert: 29.jun.2011 @ 21:03 Kategori: California, USA Kommentarer: 0
Henge på mcern med jenteer! Alle røyker hasj og er uteliggere, vi ble litt redde.
Sier hallo bare. Vi skal nå til San Fransisco, kommer MASSE bilder i kveld.
VI SkAL SHOPPE!!!
-gaga

Btw, mamma: har kun 15 kr på telefonen. Samtalen i går slukte peng. Skal kjøpe am simkort :)

See you on the other side!

Publisert: 29.jun.2011 @ 14:37 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

Heii!

Nå kom jeg på at jeg har glemt å pakke adapter. MEN nå har jeg store sommerfugler i magen. Jeg gleder meg. Det blir en sommerferie utenom det vanlige! Dette blir sykt. Dette blir fantastisk. Drar om sånn 45 minutter. SEE YOU ON THE OTHER SIDE♥Jeg er krølliz idag.

-Tonje

It's raining..

Publisert: 29.jun.2011 @ 05:10 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Det regner i California. Gjort det i hele dag. Meg og Ignacio, en spanjol som sitter vedsiden av meg, satt hele dagen og sang paa regnsanger. Man blir litt deppa av regnveret. Det positive var at vi slapp aa dra til den russiske elva (det er der jeg bor..), og vi kunne enten gaa paa kino, eller kjopesenteret. Gjett hva alle valgte? Ja, saa vi handlet endel. Fikk kjopt RayBan's wayfaier, wohooo, kostet 160 dollar, er ikke mye det vel? Har tenkt aa kjope pilotbriller ogsaa :)
Fikk ogsaa kjopt gave til Katarina, du kan glede deg, vet du vil like den!

Viser bilder i morgen, eller over i morgen. Er paa feil pc. I morgen er det San Fransisco som staar paa skjemaet. GLeder meg, da blir det shopping og seightsing! AAAA livet er herlig. Jeg er paa lykkedop, er alltid det etter jeg har shoppet.

Vil foresten si at Emile spiser kjeks paa en sinsykt kul maate, ahahahha! Dere skulle sett Line og Adrian naar de skulle se paa at hun spiste kjeks, det er et fantastisk syn. Ahhh. Jeg elsker spraakreiser ass.

onsker Tonje og Marie, og Ingrid&Jasmin en fantastisk tur. Naa vil bloggen vaar bli inntresang!

meg og Almundea

Live in your own shoes

Publisert: 28.jun.2011 @ 21:59 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Sko er jo et absolutt must, og favoritten min i år er oppfølgeren til gladiator sandalene, nemlig gladiatorsandalene med snøring. Utrolig lekkert, og samtidig sitter di jo flott på bena! win win situation!

Disse fra www.beso.com
-Pris 79.99 $
Bilde: Beso.com

 

En billigere variant kan du finne mange av på vila, de har utrolig fine sandaler, ikke bare gladiatorsandaler men forkjellige. Disse koster ca. fra 300kr til 500kr. Usikker om di fås kjøpt vero moda/only.
Bilde: google.com


Louis Vuitton har kombinert hæl med snøring i sin spring/summer collection.
Bilde: LouisVuitton.com


//Marie

 

 

Om du var på en øde øy...

Publisert: 28.jun.2011 @ 16:48 Kategori: Generelt Kommentarer: 4

Hei!

Nå som jeg gjør ferdig pakkingen, begynte jeg å tenke litt. Om jeg bare fikk ha med meg en ting, hva hadde jeg valgt? Mobil, en person, fyrstikker, sko, klær, data, tv, mat, drikke, penger... om du var på en øde øy og bare kunne ha med deg EN ting, hva hadde du valgt?

Bilde fra www.weheartit.com

-Tonje

SHOPPING!

Publisert: 28.jun.2011 @ 06:09 Kategori: California, USA Kommentarer: 2


//Abercrombie&Fitch//Forever21//Foot Locker

I dag har vi vert paa shopping, fikk kun en time, alt for lite. Haaper aa komme tilbake! Det var kjempe billig! Eller spanjolene mente ikke det da men. 600kr for to par Converse er ikke dyrt.
Paa Foot Locker fikk jeg ogsaa beskjed om aa kjope denne:Skal visst holde de hvite conversene mine hvite, de ser mer sorte ut naa, hehe.  Men naa skal jeg skype med mamma, ha en god natt eller morgen, samma det!

-Heidi

Vi stiger!

Publisert: 27.jun.2011 @ 21:29 Kategori: Generelt Kommentarer: 3

Hallo alle sammen!

Vi har ingen andre enn dere å takke for at statistikken vår har reist seg skyhøyt! Dette har resultert denne plassen:

Og for øyeblikket nr 94 på topplisten for alderen 13-17!

Så tusen takk dere - fortsett slik!!!

- Katarina

Litt finfin gruppe!

Publisert: 27.jun.2011 @ 20:44 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 3

Hallo solstråler :)

Da er jeg nesten i mål med pakkingen. Takk for hjelpen med leppestiftene, dere er søte!

Vil bare fortelle dere litt om gruppa mi som jeg har blitt kjent med via facebook (of course). Jeg har jo fått vite flere av dem på grunn av my.ef.com osv, så har jeg lagt dem til på facebook - you know how it works. Anyroads, en dag hadde søte Ida (www.idaca.blogg.no) laget en egen gruppe for oss som drar til St. Pauls Bay på onsdag! Det er sykt koselig, og så langt ser det ut som det er en gutt og resten er jenter. Haha, han koser seg nok uansett.

Gruppen fungerer kjempebra sammen og så og si hver dag popper chatten opp og vi skravler i flere timer! Er så koselig, og vi har allerede blitt kjent med hverandre. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med jentene (og Mats) når vi sees på Gardemoen på onsdag.

Ditten blir sååååååååååå sykt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tonje


Amerikanere og hunder.

Publisert: 27.jun.2011 @ 05:47 Kategori: California, USA Kommentarer: 4

Hva er det med de to kombinasjonene? Hele helga har alt som har med hund aa gjore gaatt meg til nervene. I dag var vi paa stranda, med den stygge hunden, og overalt vi gikk var det hunder. Hvilken raser er det? Hva heter den? Hvor gammel er den? Var sporsmaalene alle spurte. Overalt vi gikk var det hunder overalt.. JEG HATER HUNDER. Ok takk for meg.

Meg og Almundea, har lagt pusslebitene sammen og funnet ut at mannen som er paa besok i dette oyeblikk (som i folge henne er en venn) har noe paa gang med vaar vertsmor, hehe. Vi heier paa dere!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi snakkes
-Heidi

Jeg er blitt syk

Publisert: 26.jun.2011 @ 18:01 Kategori: California, USA Kommentarer: 3

I natt vaaknet jeg av at luftmadrassen som vi hadde brukt 2 timer paa aa blaase opp, var tom for luft og jeg lov paa gulvet. Klokken er ti paa ni her om morningen. Jeg har blitt saa sykt forskjola, esj. Og jeg fryser. Kan ikke si jeg er blitt forskjolet pga at det er kaldt paa rommet, for det er det ikke. Almundea liker aa ha det varmt, saa det er helt utenkelig aa sette paa vifta eller aapne vinduet.

Vertsmor er naa i kirken.

Jeg hadde egentlig skrevet ett langt innlegg men det forsvant. Jeg gaar aa soler meg, vi skal ikke se homoparaden i San Fransisco alikevell i dag. SNakkes.

gidder ikke legge med bilde. jeg er syk

-Heidi

Jeg trenger hjelp!

Publisert: 26.jun.2011 @ 17:52 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 13

Hei!

Da er jeg i full gang med pakkingen til Malta. Kan ikke tro det er tre dager til jeg drar, det er helt surrealistisk! Litt småtrist var det og si hade til søsteren min, som dro til Hove festivalen i morges. Får ikke se henne på 4 uker. Har gått opp for meg at jeg ikke får se familie og venner på over 3 uker, men det er verdt det da!

Pakkingen går sånn greit tror jeg, men så er det jo sånne små problemer jeg kommer over. Sist sommer ble jeg smittet av Caroline og Katarina med leppestift-dilla og den har fulgt meg gjennom året. Har gått endel penger på leppestifter og nå lurer jeg på hvilke jeg burde ha med meg. Føler meg teit om jeg skal komme med 5-6 leppestifter, liksom. Da tenkte jeg det er like greit å høre hva dere mener jeg burde ha med meg...Estee Lauder Crystal Lipstick 301 Crystal Baby       

Clarins 01 Rouge Hydra Nude

Maybelline New York Colorsensational 175 Pink Punch

Maybelline New York Colorsensational 146 Metallic Rose (ser mer rosa ut irl)

Maybelline New York Colorsensational 530 Fatal Red

Jeg har og en fra The Body Shop som jeg skal ha med om jeg finner den! Så, nå er det litt opp til deg. Hvilke 2-3 likte du best? Jeg skal både ha leppestift til disko/litt mer pynta og om dagen.


Takk på forhånd♥

-Tonje


Pakking

Publisert: 26.jun.2011 @ 14:10 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

Gickr helps you to pimp your myspace
Make your own animation

 

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har skrudd på Taylor Swift og åpnet kofferten da, så jeg må få til noe rett.

-Tonje

When I put my shades on, i can do what I wanna !

Publisert: 26.jun.2011 @ 12:48 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 3

Da var det min tur til å skrive "sommerens must haves" (eller no). Siden jeg ikke kunne skrive om kjoler som er en av mine mange lidenskaper, så skriver jeg om solbriller (også veldig viktig i mitt liv).

Det som er så fantastisk er at solbriller kan brukes som alt til alt!  De er jo egentlig til for å beskytte øyene for sol, men det betyr ikke at de bare skal være praktiske, de skal nemlig se bra ut óg. De kan f.eks. rocke opp et søtt antrekk, de kan gjøre et nøytralt antrekk supermoderne, de kan gjøre et hvert menneske stunningly beautiful! 

Disse brillene er noen råkule rocka briller som kan mer eller mindre brukes til alt ! 

her er noen råkule solbriller fra Botten Veneta . 

fantastiske carrera solbriller 

 

så har vi disse råsøte brillene fra chanel


Jeg vet at jeg kommer ikke til å klare meg denne sommeren uten solbriller hvertfall! Kommer nok sikkert hjem med 15 nye briller etter jeg har vært i England  :)
ENJOY
*Inga 

Husk solkrem...

Publisert: 26.jun.2011 @ 12:03 Kategori: Generelt Kommentarer: 4

 

The G'town

Publisert: 26.jun.2011 @ 02:27 Kategori: California, USA Kommentarer: 3

I dag har vi hatt en hel dag med vertsfamilien, vertsdama. Vi kunne sove lenge, men jeg vaaknet kl 8 lokal tid. Har ikke noe jet lag lenger, wohoo.. Den hunden hun har gaar meg paa nervene, i natt kom den oppi senga mi. ikke nok med at jeg er redd den stygge hunden, jeg er ogsaa redd for at den vil spise opp den lille isbjornen min. Klokka er 6 her, og jeg spiser jordber. Spiser ingenting her, har ikke spist annet her i dag enn frokostblanding og en banan, torr ikke spor om mat...

Byen vi bor i er liten, litt sear. Hun dama skal hele tiden ha oss til aa se i bruktbutikker, hun forstaar ikke at emg og Almundea ikke liker bruktbutikker, juuuuk.

Jeg liker ikke spring vannet her heller, torr ikke gi beskjed om det, saa jeg drikker ingenting, og faar vondt i hodet, goy, ikke sant. Jaja, faar inn litt bilder paa dette innlegget :)

FORESTEN, jeg trenger hjelp. Burde jeg gaa i Disney land eller NEWPORT BEACH? Jeg har jo vert i paris paa disney land der, og vi skal paa masse fornoyelse parker uansett. Jeg vet ikke hva jeg vil.

-Heidi

En amerikansk lunch

Publisert: 26.jun.2011 @ 02:12 Kategori: California, USA Kommentarer: 0

er ikke det samme som norsk lunch, med svette brodskiver. Jeg fikk bagels med "pritty nutts"butter (internt med Katarina) og honning, fikk ogsaa pulse (ekkelt) and cottage cheese with mandarines (enda ekklere). Wooow naa skriver jeg paa engelsk ogsaa...hahah, her er bagelsen min!

Woot?

Publisert: 25.jun.2011 @ 23:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 8

Heihei!
Jeg må bare fortelle dere om noe som skjedde i byen i dag, selv om det ikke har noen ting med EF å gjøre!

Tonje og jeg var på vei til bussholdeplassen, da plutselig to voksne menn kom bort til oss og sa: Hi, do you know where the waterfond is? Vi bare eeh, hva søren skal waterfond bety? De så sikkert hvor forvirra vi ble, og bablet noe om harbour, nice bars og beer. Dette hjalp noe på, og jeg forklarte dem veien til kaien og håpet at det var der dem skulle. Etter en ganske så pinlig samtale, takket dem for hjelpen og vi kunne gå videre.

Toppen ti sekunder etterpå, la jeg merke til to andre menn som reiste seg fra en benk rett ved siden av. De kom bort til oss dem også, og gjett hva de spurte om da? Jepp. "Do you know where the waterfond is?" Etterfulgt av "somewhere we can go to a nice bar, and take a beer". Det var så merkelig at jeg ikke kunne noe annet enn å smile. Men det rareste var at disse to mennene så helt prikk like ut som de forrige! Det var jo helt umulig i og med at de gikk motsatt vei som oss for sånn ti sekund siden. Jeg så på Tonje at hun var like forvirra som meg, men vi kunne jo ikke annet enn å svare. Så jeg kom med min supre forklaringen ned til kaien igjen. De smilte lurt og takket for hjelpen. Tonje og jeg gikk videre, og var sikre på at vi var med i en episode av "punk´d". Det eneste som manglet var kameraet og hele crewet som kommer stormende mot oss, men vi sluttet å vente etter en halv time, da hadde det ikke vært morsomt engang. Så vi lurer fortsatt veldig på hva som var greia med dem, vi har noen teorier bortsett fra punk'd, men jeg skal spare dere for dem. La oss bare si at vi hadde en morsom og fantasifull busstur på vei hjem! 

Kan noen svare oss på hva waterfond betyr uansett? Lykke til, vi har googlet det og det er ikke noe som heter det. De failet, alle fire, eller de samme to...  Mindfuck!

 

Dette var kanskje veldig uinteressant, men det er vell en av dem "du må ha vært der"-opplevelsene. Egentlig ville jeg bare vise dere at jeg er med i bloggen enda, selv om jeg blogger alt for lite. 

Nå er jeg , Tonje og Jarand hos Espen (sånn gutter, jeg nevnte navnet deres, nå får dere status). Vi har spist nachos og sett Gossip Girl, koselig! Håper dere også har hatt en flott lørdagskveld! :-)

Legger med et bilde fra vår flotte by

Stavanger♥

- Xoxo Caroline 


Jeg er i Cali!

Publisert: 25.jun.2011 @ 06:09 Kategori: California, USA Kommentarer: 7

Husk, jeg har ikke ae oe eller aa, det er derfor litt rart, hehe! (Viss noen av dere jenter vil rette opp feilene er det ok)

Jeg kan ikke tro det, etter ca 27 timer uten sovn er jeg i California. Jeg har blitt kjent med mange utrolige mennesker! Mest Nordmenn og litt svenske. Flyturen var lang, men vi fikk tiden til aa gaa, vi var kreative og hadde mitt skip er lastet med, hehhe. Naar jeg endelig kom ut av bussen og jeg fant min vertsmor hoppet hun opp og ned og var skikkerlig gira, haha. Almundea var ogsaa skikkelig hyggelig. Vi snakket ikke mye i gaar kveld, vi var stup trotte begge to. Naar vi endelig skulle legge oss motte vi problemer.

1. Sengen var for liten for begge to, saa jeg skulle sove paa en luftmadrass.
2. Vi fikk ikke luft i luftmadrassen, saa jeg skulle sove paa sofaen
3. Sengen Almundea skulle sove paa var odelagt, saa hun motte ta madrassen paa gulvet.
4. Hunden til vertsmor tissa paa meg mens jeg sov.

Men vi sovnet til slutt og min forste dag i Santa Rosa var kommet. Vi ble kjort i gul skolebuss, fy faaaaaaen saa kult!

Saa fikk vi bagels til lunch, nesten enda kulere, tenker the OC med en gang. Hahah, jeg har det kjempe goy, jeg er faktisk fornoyd at jeg valgte vertsfamilie i forhold til campus. FOr dere som skal reise i framtiden, er vertsfamilie et bra alternativ. Onsker ikke alle aa kjore i en gul skolebuss. Beste til naa. haha!

Sitter naa aa horer Alumndea skype med foreldrene sine paa spansk. Haha, og her sitter jeg og blogger. Jeg tar virkelig vare paa dere. Vi har hatt statment testen i dag, en test for aa finne ut hvilket level vi har i engelsk. Dagen i dag har vert laaang. Vert paa skolen fra 9 til 6, og saa rett paa bbq etterpaa.

Paa gruppa vaar er det spanjoler, svenske, russiske og franske, sodt. I morgen skal vi sove, sov kun 6 timer i natt, og er ganske utslitt. Jeg vet det er saan kl 6 i morgen hos dere, men her er klokka 9 om kvelden. I morgen skal vi sove leeenge, og gaa litt paa shopping tror jeg.

 

 

Men god natt ! Spanjolen ler av meg, haha hun  forteller foreldrene sine at det er kaldt hos oss, og at det regner. Det stemmer jo det, ikke sant? Ikke fortell meg at det er fint ver hjemme.

Heidi Gaga

24.jun.2011

Publisert: 24.jun.2011 @ 23:41 Kategori: Generelt Kommentarer: 8

Hallo alle sammen!

Ville bare fortelle om noe som gjør at jeg vil anbefale dere å reise med EF språkreiser.
Som dere vet, reiser jeg og Caroline 5. juli til St. Julians. Vi kommer hjem igjen 25. juli. Jeg reiser til Malaga med familien min 26. juli klokken 07 om morningen. Problemet er bare at hjemreisen fra Malta er så sein at vi kommer ikke til Oslo før klokken 22.30 kvelden den 25. juli. Siste flyet til Stavanger fra Oslo går 22.30, så det rekker jeg ikke.. Og jeg kommer meg ikke hjem til å rekke flyet til Malaga klokken 07 morningen etter, altså den 26. :(:(
Min mor måtte da ringe til EF og spør hva vi skulle gjøre. Man skulle jo tro at man kom hjem til hjembyen sin den dagen det står at man skal komme hjem, men det er altså ikke sikkert.

Vi ringte altså inn til EF, og et ble litt flere alternativer. Vi endte opp med at EF fikset et fly til meg, fra Valetta (Malta) til London, og derfra til Stavanger, den 25. juli. Alt ordnet seg og jeg kommer hjem i god tid. Takker EF for god oppfølging og service, og for at alle ble fornøyde!

Det eneste er at jeg reiser aleine hjem fra Valetta-London til Stavanger :S Men det ska nok går bra, hihi! Jeg gleder meg kjempemasse foresten!


Bilder fra google.comEF anbefales til ALLE!

 

Klem Katarina

Kjøpt meg koffert!

Publisert: 24.jun.2011 @ 22:34 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 5

Hei :)

I går dro Caroline og jeg på en liten shoppingtur på Kvadrat. Da kjøpte jeg meg verdens kuleste koffert.

Så fikk jeg en sånn oppblåsbar krokodille med på kjøpet, kupp ass!Det er plass til deg i kofferten ;;;;;)Nå er det Gossip Girl med Caroline som står for tur! Ha en fin fredagskveld♥

-Tonje

Ææææ, jeg reiser nå

Publisert: 23.jun.2011 @ 05:13 Kategori: California, USA Kommentarer: 10
Sitter på hotellet, under en time til oppmøte ved gardemoen. Æææ vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Musikken er på og jeg spretter og hopper. Har ikke sovet mye i natt.. Hehe, hvem bryr seg, jeg skal til Californiaaa, vi snakkes der nede peeps. Må spare batteriet til en 17 (?) timers flyreise.
Snakkes Noreg
-HEIIIIDI

Vårt 'must have'

Publisert: 23.jun.2011 @ 01:58 Kategori: Generelt Kommentarer: 3

Hei søte lesere!

Vi alle kan ikke overleve sommeren uten musikk på ørene. Derfor har vi laget en spilleliste på spotify som vi deler med dere. Subscribe, ta på ørepluggene og lukk øyene. Klikk på linken under:

Hello sunshine

Bilde www.weheartit.com

 Har du noen "sommersanger" du vil anbefale?

Hilsen oss♥

Jeg reiser i kveld!!

Publisert: 22.jun.2011 @ 12:27 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Jeg er nesten ferdig å pakke, må bare få Tonje til å gå gjennom det, haha, trenger litt hjelp.

Jeg har litt igjen som jeg må handle
-Sminkefjerner                                                                     -Brunost
-Gnangsårplaster                                                                -Blader
-Druer                                                                                    -Melkesjokolade
-Daimposen <3                                                                   -Solkrem

De siste dagene har jeg snakket med utrolig mange som skal reise samtidig som meg. Bedre å snakke med dem, enn å snakke hull i hodet på vennene mine! Men alle virker kjempe koselige og hyggelige, så da krysser vi fingrene for at de er så hyggelige i virkeligheten, det tror jeg nok :)

`

Har hatt min siste natt i kjelleren på 4 uker, vil savne deg vinterdyna mi


Men da er det bare til å reise da, jeg lover dere skal få ett innlegg før jeg setter meg på flyet, men om det blir bilder på det, det vet jeg ikke. (Da får dere andre jenter redigere det og sette inn ett bilde).

Ikke savn meg for mye da!

-Heidi Gaga

 

Mitt 'must have'

Publisert: 22.jun.2011 @ 01:58 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 3

 Hei!

Mens de andre ikke klarer seg uten kjoler og bikinier, har jeg noe annet jeg må ha om sommeren. Jeg er født med veldig hvit hud som tar lang tid på å bli brun. Derfor gjør jeg alt for å bevare brunfargen jeg får. Her er noen av produktene jeg bruker.

Body scrub
Jeg tror/håper alle har brukt en form for scrub før. Det de skal gjøre er å skrubbe døde hudceller. På den måten setter brunfargen seg gjevnere. Scrub brukes 1 gang i uka.

Fikk denne i gave fra Caroline og Katarina som har vaniljeduft.Denne er fra Lucky Duck eller noe, og dufter kokos. Jeg elsker kokos!

Body lotion
Solen gjør huden tørr og skadet. For å gi den fuktighet og finere brunfarge bruker jeg body lotion.

Kokos body butter fra The Body Shop.
After sun
Etter flere timer i solen er after sun et av de viktigste produktene du bruker. Den skal berolige huden, gi fuktighet, lindrer smerte, demper rødhet og bevarer brunfarge. Du skal helst ta på after sun når du går fra for eksempel stranden, og så dusje. Etter dusjen skal du påføre det på nytt. Jeg har bare tatt det på etter dusjen og det har fungert fint!

-Tonje

Taxfree shopping

Publisert: 21.jun.2011 @ 23:56 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

 

Jeg har beregnet dette lenge nå. Jeg har laget liste med alt jeg skal kjøpe på TaxFree'en. På under 2 timer og 35 min skal jeg sjekke inn bagasje, handle, holde styr på Tonje og komme meg fra gate til gate. Og hvordan skal jeg klare dette?

Min geniale plan går ut på å finne det nærmeste som kan hjelpe meg, til å finne mine fantasiske produkter som jeg skal ta turen sammen til Malta.

Først på listen ligger parfymen jeg har siklet etter i laaaang tid! Den er jo litt dyr da, men for en lukt! mmmm <3 sommer!

Miss Dior sherie
Eau de Parfum


Noe annet som er blitt veldig populært den siste tiden, er serum. Jeg har også lest litt om dette og det virker jo helt fantastisk. For dere som ikke har hørt om dette, er det en ganske konsentrert form for fuktighetskrem. Serum er også vannbasert, og skal påføres før dag- og nattkremen. Det er forskjellige serumer som skal gi forskjellig effekt. Jeg har falt for det nye serumet fra Bioterm. Den skal bl.a bekjempe tretthetstegn, stramme opp huden og gi ny glød til trøtt sommerhud. Nesten alle seru

m lover også ny glød til huden :)

Bioterm Skin Ergetic Serum


For å være helt ærlig, er jeg en av de heldige som ikke trenger dekkende fondation eller pudder. Problemet mitt ligger heller rundt øynene. Ikke bare med mørke ringer, men utrolig tørr hud over øyelokkene. Egen krem for øynene har jeg, og den fungerer delvis. Concealer klarer jeg ikke å finne, men nå har jeg funnet to gode alternativer. Concealeren fra Elisabeth Arden, Ultra Lift, og Yves Saint Laurent, Touche EclatTeint, disse skal vist være veldig gode. Jeg har også sett på eget serum for øynene, som frisker opp gjennfukter hovne og trøtte øyne. Øyeserumet er fra Clinique, og heter All about eye serum.

Elisabeth Arden
Ceramide Ultra Lift and Frim Consealer
Yves Saint Laurent
Touche Eclat Teint Radiance


Clinique
All About Eye Serum

Alle har vel alltid noe de kjøper på flyplassen, jeg klarer meg ikke uten min vidunderlige Marianne<3
klarer meg aldri uten Marianne <3

 

//marie

 

Slenger med en sang av the wombats. Har falt helt ekstremt for disse,  sangen heter Tokyo

Vi teller ned...

Publisert: 21.jun.2011 @ 14:04 Kategori: Generelt Kommentarer: 0

Hallo alle sammen!

Som dere allerede vet, så reiser Heidi imorgen kl 20:30 til Oslo. Tonje, Marie og Ingrid reiser om 8 dager, til Malta og England. Meg og Caroline reiser om 2 uker, altså 14 dager!

Vi gleder oss såå masse! Det vi gleder oss mest til er å møte nye folk, dra på utflukter, nyte sol og varme og bare kose oss masse. Caroline og jeg har allerede begynt å snakke om hva vi skal ha med oss. Siden vi har sånn ca halvparten av alt vi eier likt, så må vi dele det slik at vi ikke tar med det samme. Om ca en uke, kommer det nok en pakkeliste fra oss også!

Når vi snakker om pakkelister- vi har jo fått brev fra lederne våre. I det ene brevet var det veldig mye informasjon om hva vi skulle huske av viktige papirer osv. Dere aner ikke hvor mye man må ha med seg og hvor mye det er å huske!

Her er litt av det vi må huske: 

* Pass

* Forsikringsbevis

* Europeisk Helsetrygdekort, kan bestilles gratis på nav.no og er veldig lurt å ha

* Lapp med underskrift fra håndboken, som viser at dere har lest og gjort dere kjent med reglene

* Medisiner dere bruker- NB!!

* Høy solfaktor

* Skrivebok, skrivesaker og lignende

* Adapter- (three-pin square British style plugs are used).

* Depositum på kr. 500.- eller tilsvarende i euro. Dette blir tilbakebetalt ved avreise

* Mobiltelefon som ikke er låst. Husk at dere kommer til å bruke maltesisk SIM-kort og telefonen bør derfor være åpen (uten operatørlås)

* To stykker visakort. I Malta brukes den magnestiske stripen på kortet for å betale på butikken eller ta ut penger i minibanken. Disse kan være eller bli ødelagt, derfor er det lurt med to kort. Det kan dere bestille i banken før avreise

* Biotex for å vaske klær for hånd. Dette er praktisk siden det ikke finnes vaskemaskiner på resorten!
* 4 passbilder
* Bagasjelapper
* Signerte regler
* Lommepenger
* Referansenummer
* Forsikringsnummer
* Kart over Gardemoen

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sommer <3

 

 

Det er ganske mye å huske,  men det går greit! Jeg ville bare stikke innom å si at vi gleder oss, og at dere må glede dere til de første reiser av gårde!

 

Følg med! Heidi reiser imorgen, det blir spennende!

 

 

-Katarina

Pakkeliste til California

Publisert: 21.jun.2011 @ 12:10 Kategori: California, USA Kommentarer: 5
Her kommer den fabelaktige pakkelisten.
Klær:
2 bukser
5 skjorts
3 singletter
4 t-shorter
5 fine overdeler
2 kjoler
1 skjørt
1 hettegenser
Treningstøy
Badetøy + håndkle
Undertøy
Tubebh

Sko:
Glatiatorsko
Converse
Treningssko

Oppbevaring:
1veske
1 lommebok

Toalettsaker:
Solkrem/Aftersun/BodyLotion
Shampo/Balsam
Tannkrem/tannkost
Barberhøvel
Sminke

Generelt:
Speilreflekskamera + ekstra linse + lader
Kompakt kamera + lader
iPod+ lader
Mobil+lader
Bankort/nettbank
Gave til vertsfamilien
Bøker/blader

Viktige papirer:
Underskrift av regler
Kopi av pass
Kopi av estaskjema
Forsikringspapirer


Tror jeg har husket alt! Kom med tips viss det er noe jeg må ha med!
God sommer resten av Norge, hehe..

-HGaga

Kjære blogglesere

Publisert: 20.jun.2011 @ 23:03 Kategori: California, USA Kommentarer: 6

Jeg har fått handlet litt idag! Men på grunn av at pcen vår har dødd og at den har tatt turen til sykehuset, får dere klare dere uten bilder. (XDXD, ok dere skal få fra we<3it) Jeg kjøpte ostehøvel og en bok om norge. Ikke min ide altså. Jeg måtte også kjøpe den på husfliden, der den kostet 160kr! Hvem normale folk kjøper en ostehøvel til 160 kr? Ok, jeg- men det teller ikke. Svindlere. Jeg endte også opp med en shorts, ikke at jeg egentlig trenger det, men til mitt forsvar var den på tilbud. Var nesten lik pris på den og den stygge ostehøvelen. Best at vertsfamilien min liker ostehøvelen, viss ikke tar jeg den med hjem igjen å bytter den.

Jeg har snakket med verdens søteste Almundea, jenta som også skal bo hos vertsfamilien min. Hun virker kjempe søt. Hun er faktisk sykt flink i engelsk, mye flinkere enn dem på Malta. Det kan jo være hun lurer meg, og egentlig bruker google translate. Tror vi vil komme godt overens!

 

 

Lovise - Hverdag&Foto

 

 

 

Jeg har begynt å pakke. Dere skal få se pakkeliste og koffert, slapp av, det er tid for alt. Nå har jeg fått meg Spotify Premium, wohooo! Så hvis noen av dere har spotifyliste med bra sommermusikk, legg link til den i kommentarfeltet.

 

 

mmmmatildas - -

 

 

 

Så i morgen er det to dager til jeg sleper meg selv ut i et nytt eventyr, og tenk at dere skal få følge det. Dere er heldige ass. Hehe, jeg er morsom.  Da blogges vi da peeps.

Good night, sleep tight.
-H.Gaga

Typisk

Publisert: 20.jun.2011 @ 20:03 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Hei!

I går begynte jeg såvidt på pakkeliste, og fant ut at det var en hel del ting jeg trengte. Så, i dag dro jeg og Marie på en liten shoppingtur til Stavanger. Da jeg kom fram var jeg kjemperik og skulle egentlig bare kjøpe ballerinasko, shorts og kanskje noen topper.

Som jeg nesten alltid gjør, finner jeg masse annet. MEN jeg var veldig flink i dag og kjøpte på salg/tilbud :) Dessuten kommer jeg til å ta med alt til Malta. Jeg gleder meg noe helt utrolig!Disse var kjempe behagelige. Jeg får alltid problemer med ballerinasko, at de gnager på hælen eller noe - men jeg tror ikke disse vil gjøre det.

Jeg tok et ekstra hull i øret for flere måneder siden og har siden det gått med de samme øredobbene. Så tenkte det var på tide med noe nytt. Fra Acessories og Cubus.


Jeg har regnt ut at jeg må ha med 42(!!!!) truser til Malta, om jeg ikke drar på renseri eller vasker det selv. Søte truser fra Acessories og Cubus.


Isadora øyenskyggepalett og vannfast maskara fra Cubus.


Fikk solpudder fra Heidi til bursdagen min - jeg er så hvit i huden, at jeg ikke tør å bruke det. Byttet det ut med disse søte perlene, I love love love.Kjole fra BikBok.Playsuit fra BikBok.


Jaja, ble litt fattigere i dag da...

-Tonje

Hvordan kontakte oss?

Publisert: 19.jun.2011 @ 17:45 Kategori: Generelt Kommentarer: 6

Hallo!

Nå er det ikke lenge til det hele braker løs. Vi er ferdig med ungdomskolen, været har blitt mildere og vi begynner å tenke på hva vi skal pakke i koffertene våre. Som jeg har nevnt tidligere, tenker vi hele tiden på måter vi kan forbedre bloggen vår til deres fordel.

Jeg tenkte å poste et innlegg om hvordan du lettere kan finna fram til ting. Vi vet ikke om dere har lagt merke til det, men over headeren vår står alle destinasjonene våre+ generell info+ Q&A. Om dere trykker på en av disse kategoriene kan dere for eks. lese alle innleggene fra USA. Vi har gjort det sånn at du slipper å trykke deg innpå hvert innlegg, sånn at du enklere kan lese alt uten masse stress. Så om dere har noen spørsmål angående for eksempel Heidi trykker dere inn på California, USA og forhåpentligvis finner dere det der. Kategorien Generell info står det generelt om språkreiser, bloggen vår og oss. Q&A inneholder svar på spørsmålsrunden og innlegg hvor vi svarer på diverse spørsmål vi har fått. Vi håper dette hjelper dere litt!Når vi er på språkreise kommer vi så klart til å gjøre vår beste til å svare på kommentarer og diverse spørsmål som kan dukke opp, men dere må tenke at vi da er på ferie og vil da prioritere det å ha det gøy (for så å blogge om det senere), enn å sitte på hotellrommet og svare på masse spørsmål. Så, om du har noen spørsmål til oss during the summer kan dere sende mail til oss! That's right, vi har anskaffet oss en e-mail. Om dere har et spørsmål eller anything kan dere sende mail til eftur@live.com. Det er mye enklere for oss da og svare på den senere, da det er enklere å finne en e-mail i innboksen, enn å lete gjennom alle kommentarene.

Håper dette hjalp litt! 10 DAGER, WOHO!

- Tonje

Det er sommer!

Publisert: 18.jun.2011 @ 14:40 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Vi har sommerferie, alt er konge, og til og med solen har funnet veien til Tananger. I dag er det grilling og soling som står på programmet. Jeg vil savne de noske gullerøttene.. Akkuratt nå skal vi nyte den norske sommeren, og drite i å pakke, noe som jeg har fire dager på å gjøre. vi nyter solen, så kom dere ut.-Heidi Gaga

Et pakketips! en uke igjen nå.........:(

Publisert: 17.jun.2011 @ 11:36 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Da jeg skulle ut å kjøpe koffert her en dag ble jeg satt i sjokk tilstand. Kofferter veier 4-5 kg! Her står jeg å skal pakke superlett, med minst mulig ting, så finner jeg ut at de fleste kofferter veier en femtedel av antall kg jeg kan ha med meg til Cali. Så jeg satte meg i ett hjørne, og tenkte ut mulighetene jeg hadde for å slippe de 4 ekstra kiloene. Så smart som jeg er, ok så smart far er, kom han på at jeg kunne kjøpe sånn 100liters bag, som er på lik størrelse som de største koffertene. For de baggene veier sånn 0,5kg. Så nå har far kjøpt en 120L stygg bag som jeg skal bære på, hva gjør jeg ikke for California sine shoppingmuligheter? (VIss det er noen av dere som skal på samme kurs som meg, ikke mobb baggen min XD)

Så, et tips til dere som vil ha mest mulig av vekten til å handle for, ta en bag, isteden for koffert, går alltids ann å finne bagger med hjul, men de blir tungere igjen. Jeg skal derfor ha en liten trillekoffert i håndbagasjen regner jeg med. Alt ordner seg for snille piker, er det ikke det de sier?

Jaja, nå skal vi jentene på skole avsluttning. Fikk tilbake eksamenkarakteren, nå skyter vi utdannings direktoratet!! Jeje, vi skal ha en fin kveld. Jeg skal holde tale, Tonje skal holde tale, Marie skal være konfransier og Ingrid skal synge, så ønsk oss lykke til!

HALLO EN UKE TIL CALI. Jeg dør... Jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. ÆÆÆÆÆÆ. Reisefeberen sniker seg inn, og jeg blir så glad bare av tanken! Jeg har fortsatt mye som skal gjøres, og jeg har det travelt. Jeg har laget meg et skjema, slik jeg skal få tid til alt. Må også jobbe litt. Og ....God sommer!

-Heidi Gaga

My future host family

Publisert: 15.jun.2011 @ 19:21 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Halla dere!

Hjemme fra klassetur, og jeg har noen spennendene nyheter å meddele dere.

1. Om en uke og en natt reiser jeg til California.
2. Jeg og Katarina spiser Kebab
3........................
                  JEG HAR FÅTT VERTSFAMILIE!!

Jeg har fått en mail av henne, og hun virker utrolig søt. Jeg skal bo med en spanjol, vi krysser fingrene for at hun lærer meg spansk ! Damen jeg skal bo hos har en katt og en hund(wuææ, jeg visste jeg skulle skrevet at jeg er livredd hunder. Gjett om jeg kommer til å komme med en mindre fot hjem til norge). Hun har også en egen strand på eiendommen sin, kanskje Heidi Gaga kan få litt brunfarge på den hvite vinterkroppen sin.

Jeg gleder meg sinnsykt akkuratt nå. Kan ikke glede meg helt enda, nå gjelder det å holde tale for verdens "goaste" klasse, vi skal nemmelig ha siste av den siste avsluttningen med 10ende trinnet. Tårene vil renne.

Vi snakkes alle sammen, jeg syntes vi er gode med å oppdatere dere fortiden. Enig?

- Heidi Gaga

Sommerens must haves - sommerkjoler

Publisert: 14.jun.2011 @ 21:23 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 8Hey babes!

Siden jeg er den eneste som er hjemme av alle jentene, må jeg blogge litt for dere! Da tenkte jeg å skrive litt om sommer- og strandkjoler som er et must om sommeren!
Det er veldig mange fine sommerkjoler dette året. Sommeren forandrer seg ikke mye, så det går i det samme som ifjor- blonder, blomster og søte sommerslige farger. Min favoritt er de søte, blomstrete og enkle kjolene. Det er også "in" med lange kjoler som rekker ned til føttene. Dette er veldig tøfft, hvis du klarer å bruke det riktig! Kjoler uten utrigning (Sleeveless-kjoler) er også noe som er på moten denne sommeren. Jeg er personlig ikke så glad i denne typen kjoler, syns de andre er mye finere! De fleste kjolene er i de behagelige sommerfagene lyserosa, beige, hvit og ellers lyse frager, men ofte er det litt strekere farger med blomter, blonder ol. på dem. Men det er mange av kjolene som også er litt sterke frager med mye blomsterprint på, mange av dem er også ganske fine.

Jeg fant mange fine sommer- og strandkjoler på disse sidene: 

Nelly: http://nelly.com/no/kl%C3%A6r-til-kvinner/kl%C3%A6r/kjoler/

Asos: http://www.asos.com/Women/Dresses/Summer-Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=10860

H og M: http://www.hm.com/no/subdepartment/LADIES?Nr=4294960639

 

Her er noen av dem jeg vil anbefale:

Fra nelly.com:http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/insight-204/dream-by-dream-maxi-204102-92/
NOK 699,-http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/klær/kjoler/paprika-754/tired-waisttie-dress-754061-13/
NOK 399,-
kanonfin!

Fra hm.com:http://www.hm.com/no/product/92472?article=92472-A
NOK 399,-
søtt!http://www.hm.com/no/product/84385?article=84385-A
NOK 99,-

http://www.hm.com/no/product/84350?article=84350-A
NOK 399,-http://www.hm.com/no/product/84378?article=84378-A
NOK 99,-
perfekte strandkjole!http://www.hm.com/no/product/83851?article=83851-B
NOK NÅ 69,50 ,-

Fra asos.com:http://www.asos.com/Asos/Asos-Shirt-Dress-With-Broderie-Trim/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1614378&cid=10860&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Blue
£ 30.00 = ca 300 NOK (?)http://www.asos.com/Paprika/Paprika-Ditsy-Floral-Sleeveless-Swing-Dress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1603586&cid=10860&sh=0&pge=1&pgesize=20&sort=-1&clr=Ditsy+print
£ 26.00 = ca 260 NOK (?)
http://www.asos.com/Dahlia/Dahlia-Rose-Print-Dip-Hem-Sundress/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1631000&cid=10860&sh=0&pge=2&pgesize=20&sort=-1&clr=Cream
£ 65.00 = ca 650 NOK (?)http://www.asos.com/Lipsy/Lipsy-Tea-Dress-In-Butterfly-Rose-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1529042&cid=10860&sh=0&pge=4&pgesize=20&sort=-1&clr=Butterfly+rose
£ 48.00 = ca 480 NOK (?)
blomster!

Dette var noe av det jeg fant! Håper dere likte det!

 Hvis dere har tips til hva de andre kan skrive om som "sommerens must haves ...." så bare kom med tips! Er dere snille legger dere også igjen en kommentar i kommetarfeltet!

- Katainababee

Spikkeland

Publisert: 14.jun.2011 @ 11:12 Kategori: Generelt Kommentarer: 1

Hei alle sammen!

Nå er vi alle ferdige med eksamen, og må si jeg er veldig stolt over alle jentene mine som gjorde det kjempe bra! As we speak gjør jeg siste pakking før jeg drar til Spikkeland med klassen. Jeg gleder meg kjempe mye. Det er ikke innlagt strøm og helt øde, det blir en minnerik tur det. Ingen dusj på tre dager ♥♥ Neida, men jeg gleder meg kjempe mye. Jeg elsker klassen min, og det blir trist å skilles.Akkuratt hvorfor sekken min er så himla tung vet jeg ikke.

Caroline og jeg skal til Spikkeland. Heidi, Ingrid og Marie skal til Kongeparken og så til Veen(?). Eneste som er hjemme er Katarina, så dere får nok litt bloggings fra henne da. Dere overlever vel :)

Nå nærmer det seg språkreiser folkens! Heidi drar om NI dager - det er helt sykt. Alle bloggerne bak www.eftur.blogg.no vil takke ALLE dere flotte lesere. Bloggen har plutselig fått mange flere lesere,og vi har fått mer og mer tilbakemeldinger på innleggene våre. Vi setter utrolig stor pris på det, ettersom vi hele tiden prøver å finne måter og underholde dere på. Tusen takk for kommentater og at dere sprer bloggen videre - dere er best! Om det er noe som helst dere lurer på, send oss en mail eller skriv i kommentarfeltet og vi skal gjøre vårt beste for å svare dere. Har dere noen ønsker til kommende innlegg, let us know!

Nå må jeg springe, ha en fin uke da dere :)

Tonje

Handleliste

Publisert: 13.jun.2011 @ 12:10 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 3

Jadda, så nå har alle har blogget om eksamen, dermed tenkte jeg å skrive et fantastisk innlegg om min påbegynte handleliste til Malta!  Jippi

 
Selfølgelig fikk jeg ikke kjøpt det viktigste som var bikini.................

Marie

Sommerens must haves - bikini

Publisert: 11.jun.2011 @ 15:23 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 11

Da starter vi med sommerens must haves, og vi takker for tips!
Siden jeg elsker bikinier, så sikret jeg meg æren å skrive om summerens must have bikinier! 
Denne sommeren er det helt klart bandeaubikinier som er sommerens must, og du finner mange forskjellige i alle butikker som selger badetøy. Personlig digger jeg det at på mange av dem, kan du både ha med og uten stropper, og begge deler er like fint. Det er også mye mer behagelig enn "vanlige" bikinier, og de er supersøte under en tanktop eller en stroppeløs strandkjole. Generelt denne sommeren, er det varme beige- og bruntoner og duse naturfarger og mønstre som er i skuddet. Selvfølgelig kan du også bryte opp denne stilen, og kle deg i knallfarger, gjerne med forskjellig farge på topp og truse, det er bare tøft! Jeg har allerede sikret meg en jeg har soglet på leenge. Nemlig denne: Denne lekre saken er en av tusen alt for fine bikinier fra http://www.victoriassecret.com/ , det følger med stropper, og den finnes også med blå truse.

Jeg bestilte den for over en måned siden, og skulle gjerne hatt den på meg nå her jeg sitter på terassen i strålende sol og spiser jordbær (for dere som lurte), men problemet er at jeg har kun fått bikinitoppen! Forstår ingenting. Satser virkelig på at underdelen kommer i løpet av juni! 
For dere som ikke har funnet drømmebikinien enda, er det kanskje litt sent å bestille helt i fra statene nå, så da vil jeg anbefale dere disse sidene:

Asos (blir sendt fra England), http://www.asos.com/Women/Swimwear/Cat/pgecategory.aspx?cid=2238

Der kan dere blant annet finne disse:


Asos, 310NOK


 
Asos, 320NOK

Ellers anbefaler jeg Nelly (blir sendt fra Sverige), http://nelly.com/no/klær-til-kvinner/badetøy/bikinis/#page=3&hits=36&sort= , der dere kan finne disse:Nelly, 228NOKNelly, 299NOK
 

Og selvfølgelig h&m (blir sendt fra Norge, hvis du ikke bare besøker nærmeste butikk. Det enkle er ofte det beste uknow), http://www.hm.com/no/subdepartment/LADIES?Nr=4294956928 , med disse søte:Rysjer, blonder og blomster! Dette er jo da min stil, men klikk dere innpå så finner dere noe for hver smak! Håper dere likte innlegget, snart kommer det fem "sommerens must" innlegg til, men vi trenger deres hjelp! Hva vil dere lese om? Vi blir kjempeglade for kommentarer :-) Legg gjerne igjen link til deres blogg, så tar vi turen innom!

Æææ, jeg har fått skille etter shortsen! YES! :-D

Til slutt lurte jeg på om dette så digg ut? 


Ahh, here we come!

25 dager til St. Julians = jeg blir snart brun, woopwoop!! 


-Carolineeee

Min eksamensdag

Publisert: 10.jun.2011 @ 14:04 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hei, nå kan dere kjære lesere se hva som foregikk i hodet mitt før/under/etter eksamen.

Klokken 7:45 våknet jeg (av meg selv, credz). Da så jeg ca. sånn ut:

Egentlig gjorde jeg noe veldig frekt med fingeren min, men ville ikke utsette små barn for slike ting.

Så fikk jeg dusjet, sminket meg og tvunget i meg litt mat. Jeg bare 'jeemeen, dette klarer jeg!'Så plutselig ble jeg kvalm og nervene holdt på å spise seg gjennom hjernecellene mine. Herregud, jeg skal ha eksamen.. I MATTE!!

Dette kommer ikke til å ende bra!!!

Så ga Caroline meg en liten pep-talk, og jeg bare 'okay, det er bare å kjøre på'. Jeg gikk til skolen, med store elefanter i magen og ville helst drukne meg selv i en sølepytt. Hva kom de til å spørre meg om? Hva om hele power pointen min gikk i dass? Hva om sensoren min var en proper bitch og så sånn på meg gjennom hele presentasjonen min:Jeg hadde eksamen rett etter Caroline, så hun ga meg noen tips om hva de kom til å spørre om - så fikk hun vite karakteren og kom ut med et stort smil- flinke jenta fikk sekser! Jeg bare :


"Hehehehehe, sykt bra gratulerer!!!" Jeg kommer til å dø.


Så var det min tur.'Jeg har roen, jeg kan dette.. piece of cake' fanfanfanfanfanfanfanfan.


Etter presentasjonen var det tid for spørsmål. Den delen av eksamen jeg grudde meg mest til. Jeg HATER funksjoner, om jeg kunne stappe saltsyre i øyene på funksjoner hadde jeg gjort det. En av de første spørsmålene var om funksjoner. Spørsmålsdelen gikk egentlig i dass. Jeg var kjempenervøs, og at begge så på meg mens jeg prøvde å lese oppgavene var utrolig nervepirrende. Jeg var på gråten da jeg gikk ut av K3 og ventet på avgjørelsen deres.

Læreren min åpnet døra og jeg ville legge meg under en dyne og spise kake. Hun fortalte meg at det stod mellom 5 og 6. Say what? Jeg måtte komme inn igjen å løse et algebrautrykk - så kunne jeg kanskje få 6. No pressure.
Algebra? 6? Jeg hadde øvd som en gal på algebra, jeg kunne kanskje klare dette!

3x+2-43qkjv+266^2-x+2y              sånn ca.
            3a-23^4

"Jo, du viser her at du klarer 6er nivå. Så jeg gir deg sekser".SAY WHAT?!

pimp myspace - Gickr
Make your own animation

TJOHEI LYKKE TIL MED EKSAMEN!
Tonje

Skolen er ferdig og det er 2 uker til....

Publisert: 10.jun.2011 @ 08:03 Kategori: California, USA Kommentarer: 11

...USA!

(skulle egentlig ha postet dette innlegget i går, men noe skjedde :S)Jeg har, viss dere har sett videoen under, hjernerystelse. Så jeg fikk egentlig fritak på muntlig eksamen, men siden jeg er så sporty valgte jeg å ha den. Jeg slet meg igjennom 53 timer med hodeverk for å ha denne, og jeg angrer ikke. Dere skjønner, JEG FIKK 6ER !! Herregud.

Og det er bare 14 dager til i dag. Om 14 dager, sitter jeg på flyet fra London til USA og blir kjent med mange utrolige personer! Jeg har mye skal få gjort, men nå som det ikke er mer å gjøre på skolen, gjør det ingen verdens ting. Det er mye jeg har fått vite om min tur nå de siste dagene, men siden jeg er så gjerrig sparer jeg det til et annet innlegg. Mohahaha!

Vi jenter har planlagt å lage ett innlegg med "summer-must", har dere noe forslag på hvilke must vi må ha med er det bare å skrive det i kommentarfeltet! Dere får ha en fabelaktig pinse, meg og Katarina reiser til Danmark igjen for å heie på Havørn i fotballcup.`Så til å avslutte dette innlegget slenger jeg inn ett flott bilde av meg etter jeg har badet, fra i fjor. Jeg trenger varme nå. Fint at det er sol her i Stavanger, til å gjøre dennne dagen enda bedre.

-Heidi Gaga

Are you up for the biggest party of the summer ?!

Publisert: 09.jun.2011 @ 13:55 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 1

På EF summeranza 2011 skal påde Kesha og Ingrid Ovnerud til London,, heelt tilfeldig skal vi begge til Thorpe park, bare hun skal stå på en scene, og jeg ska stå som en crazy jente bland publikum. "Hovedsangen" i år er Blow, av Kesha (selfølgeli), og den sangen er jo råbra og partylåt #1 !  GLEDER MEG !
Jeg kommer nok til å se nogenlunde slik ut :

 

Akuratt nå ligger jeg ute å soler meg :D  Elsker virkelig sommerfølelsen jeg får når jeg ligger på terassen med en gigastoooor skål med is og massemasse sjokoladesaus over ! (vet jeg er usund..) Skulle ønsket sommeren aldri tok slutt !  

Forresten, så hadde jeg eksamen idag. kom opp i naurfag, energi (det verste jeg kunne tenke meg å komme opp i , hadde vert bedre med tysk selv om jeg har spansk ..) meeen på grunn av mitt fantastiske hodet klarte jeg å få 5'er :D ! litt kjipt da, vippet mellom 5 og 6, men kan ikke klage ^^

 

§ Ingrid


 

Eksamenstid er over, nå gjenstår ventingen!

Publisert: 09.jun.2011 @ 12:59 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo alle sammen!

 

Nå er eksamenstiden over for min del, vertfall. 2 av de andre jentene er nede å har eksamen nå! Jeg tror alle blir fornøyde med karakterene!

Her er hva vi kom opp i:

Katarina: Fransk
Heidi: RLE
Caroline: Matte
Tonje: Matte
Ingrid: Naturfag
Marie: RLE

Nå som vi er ferdige med eksamen, kan vi nesten si det er sommerferie! Det vil si at vi teller ned til vi reise på språkreise! Vi gleder oss kjempemasse!

Hver måned får vi en "Monthly Mailing", en mail hvor det står ny oppdates, informasjon og svar på spørsmål. Igår fikk vi den siste "Monthly Mailing Juni". Der stod det litt praktisk informasjon om hva vi må huske før avreise og hva de viktigste tingene vi må ha med oss er.

 

På my.ef.com som der har fått informasjon om tidligere har vi nå fått et brev fra den som skal være vår leder der nede! Her forteller lederen litt om seg selv, og litt om reisen.


 

Ellers får dere følge med videre, det er ikke lenge til de første av oss drar!

Snart blir det litt mer intresange innlegg. Har dere spørsmål, så bare spør i vei!

Det hadde også vært kjempekoselig hvis du la igjen en liten kommentar til oss!
Katarina

Jeg øver på eksamen

Publisert: 07.jun.2011 @ 20:21 Kategori: Blogg Kommentarer: 18

man trenger ikke være flink i engelsk for å reise på språkreise. her er en film av meg. kos dere!

Hilsen Heidi Gaga

Mens vi har muntlig eksamen....

Publisert: 07.jun.2011 @ 16:46 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

kan dere se denne videoen.Tonje

29 dager!!

Publisert: 05.jun.2011 @ 15:49 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 7

Hei alle sammen! Idag er det 31 (!!!!) dager til jeg og min kjære Caroline drar til St. Julians! Gud som vi gleder oss! Vi har allerede tenkt litt på hva vi skal pakke, hva vi skal ha med oss og ja, alt det der! Det er ganske sykt, denne sommeren har vi ventet på i 2 år, og nå er den bare 31 dager fra å bli oppfylt! Men først må vi ha muntlig eksamen, så er vi i mål, og ferdig med ungdomskolen :S

Tenk dere, her skal vi bo i 3 uker!! Sol, bading, nye venner, opplevelser og et minne for livet. Og dette skal jeg oppleve med min beste venninne Caroline, kan det bli bedre, eller hva? I tiden fremover, går vi bare å venter på at vi kan begynne å finne frem koffertene, klærne og alt som trengs og begynne å pakke. Det er mye å huske på, vi har fått mye fra EF som vi må huske å ha med til Gardemoen, når vi kommer der! Vell vell, jeg håper dere fortsatt leser bloggen vår, og at dere følger oss videre! Det nærmer seg, og da vil det bli mer spennende blogging! -Katarina

hits