California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Arkiv mned: juli 2011

Home!

Publisert: 25.jul.2011 @ 18:24 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 5


Hallo!

Ville bare si at jeg er kommet hjem. Caroline og de andre fra gruppa er nå på flyet fra Malta til Oslo.

Vil bare si at jeg har hatt en fantastisk reise og at jeg har opplevd såå mye uforglemmelig! Jentene har planlagt å treffes igjen. Reisen har vert utrolig, masse kjekke folk, kjekke utflykter og herligt vær. Kommer til å savne det!

Kommer til å savne dere så mye!

Nå skal jeg pakke, før flyet går til Malaga klokken 06:30 imorgen. Caroline kommer med updates når hun kommer hjem!

- Katarina

fucked up world

Publisert: 23.jul.2011 @ 01:04 Kategori: Generelt Kommentarer: 0

Tankene våre går til skadde og pårørende. Dette har vært en helt absurd dag.
Photo_priv


♥
oss


LA, dag 1

Publisert: 22.jul.2011 @ 14:25 Kategori: California, USA Kommentarer: 2

Jeg er hjemme nå, og jeg starter å fortelle om ting jeg ikke har fortalt om. Vi starter med LA turen, som varte i 4 dager. En tur vi betalte ca 600 dollar for. Så utrolig verdt det.

Vi startet tidlig om morgenen med å møte på et fellesbusstopp alle som hadde valgt denne turen og vi ble delt opp i tre busser. En buss med russere, en med spanjoler og franskmenn, og en med nordmenn og svensker. Vi startet den ca 8 timers lange bussturen ned mot sør-California.

Vi stoppet også for å spise lunch, i slappe joggebukser mottok vi 20 dollar hver som skulle dekke denne lunchen. Det som møtte oss var 45 varme grader celsius. Jeg tror jeg døde. Men sto opp igjen, for vi kjøpte iallefall starbucks og tacos fra tacobell. Matvrak gjengen.

Da vi endelig kom oss til engelenes by var vi trøtte og slitne. Jeg så for meg en dysj og avslappning i noen timer. Men der tok vi alle feil. Vi hadde fem minutter på å komme oss på hotellet, og legge fra oss bagasjen før vi skulle til Hollywood. Jeg fikk tid til å skrifte ass, vandt med å ha dårlig tid om morgene.

Vi fikk se store byggninger, og det var store diskusjoner i bussen om hvor Justin Bieber og Selena Gomez var akkurat da. Jenter, jeg har det på film.

Vi gikk ned til hollywood walk of fame, her kommer et bilde dryss. (Bildene er Emilie sine, pcen er ødelagt så har ikke minnekort leser, så får ikke lagt inn egne bilder)

etterpå dro vi til Santa Monica pier der Dear John har blitt spilt inn (og bursdagsselskapet til Lilly i Hannah Montana the movie)

så gikk vi på hotellrommet

og sovnet

-Heidi

"Ha med gaven din då!"

Publisert: 21.jul.2011 @ 22:01 Kategori: Generelt Kommentarer: 0

I dag kom kjære Heidi tilbake til lille Tananger. Da kom hun springende til meg for å spise gulrotkake og for å gi meg sommergave fra USA.Nøkkelknippe likt som i Sex and the City, Heidi kjenner meg godt nok for å vite at jeg kom til å ELSKE den.


Supersøt shorts fra Abercrombie & Fitch.
Nå ser vi Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1, i morgen skal jeg se Part 2 for andre gang med Heidi. Love it!

- Tonje

god morgen marie

Publisert: 21.jul.2011 @ 15:00 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 1
video:god morgen marie


A normal morning @ the hotel.

Life is great!

Publisert: 20.jul.2011 @ 22:42 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 2

Hallo alle dere kule mennesker som leser denne bloggen

Siden sist har vi vert på Comino, Gozo, kino, Go Kart, bowling og selvfølgelig bada, solt oss og vert på skolen. Comino er definitivt den fineste plassen vi noen gang har opplevd. Vi tok først buss, så båt ut til øya Comino som er den minste øya på Malta. Havet var helt krystallklart og det var kritthvit sand, og selve plassen var bare nydelig! Vi følte vi var på en øy midt i Karibien. Vi slenger med en del bilder, så dere vertfall får et lite inntrykk.  


Misunnelig? You should be :-)På veien bort var vi innom en kjent plass der det blant aent finnes en type gress som blir brukt til medisin, dette gresset finnes kun på denne lille plassen! På bildet ser du plassen der en scene i andre film av Pirates of the Carribean (?) ble spilt inn. 

Vi har også vert på Go Kart, som jeg nevnte. Først var vi skikkelig negative til hele greia, men da vi kom bort, viste det seg å bli en superkjekk kveld! Det var masse venting, men da snakka vi og tok masse bilder. Go Kart runden varte i ti minutter, og det var kjempegøy. Vi kjørte med jentene på gruppa, noe som gjorde det enda kjekkere. Katarina og noen andre jenter fra gruppa gikk videre til finalen, og gjekk hva? Katarina kom søren meg på 2. plass av alle jentene som deltok! Harding. 

Okei, vi fikk plutselig veldig dårlig tid og det går ikke ann å legge til bilder, så da blir det bare kjedelig.  Dere får se bilder når vi oppsummerer hele turen. Nå skal vi trene i mørket! Weihoo

-Caroline og Katarina


Avskjed

Publisert: 20.jul.2011 @ 18:06 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 0

På lørdag ble laptopen min stjålet, derfor har vi ikke hatt sjangs til å blogge noe de siste dagene våre i St. Paul's Bay. Selvfølgelig skal vi blogge om det nå når vi har kommet hjem! Har du noen spørsmål, legg igjen en kommentar!

Nå har jeg vært våken i over et døgn i strekk. Det er helt absurd å tenke på at for 24 timer siden, var jeg på Blue Grotto i Malta. Jeg får en stor klump i magen. Fy søren som jeg savner alle sammen. De tre ukene virker som om de bare fløy forbi. Plutselig var det kun fem dager igjen. Plutselig kunne vi telle antall timer vi hadde igjen sammen.

Jeg fikk tårer i øyene da vi forlot hotellet rundt 19:30. Jeg kan ikke akkuratt si at minnene der har vært så veldig gode (stjålet pc og sykdom), men jeg fikk i hvertfall en stor klump i halsen og ville egentlig bare legge meg ned på bakken å nekte og bevege på meg. Hele dagen hadde folk skrevet på hverandres "I ♥ Malta" t-shirts, og alle hadde dem med i håndbagasjen. Jeg, Frida og Synne hadde spleisa på en til aktivitetslederen/den lokale lederen vår. Alle på gruppa skrev på den. Fine ord og signaturer.

Vi møtte Ian på flyplassen og ga ham t-shirten, han ble veldig glad for den! Så var det på tide å ta vår første avskjed for kvelden. Herregud, da jeg ga Ian klem og gikk mot sikkerhetskontrollen kom det store hulk, snørr og tårer. Digg.

Det verste med en språkreise er å dra hjem igjen.

Heldigvis roet det seg ned, og vi hadde det koselig på flyet. Jeg satt med Anna og lekte hemmis og var usedvanelig rar. Anna er mega kos. Så sovna vi, og vi landet på Gardemoen klokken halv tre om natta. Det var nå vi som skulle videre med fly, og de som skulle videre med bil, skiltes. 

Det var dette øyeblikket jeg hadde gruet meg mest til. Jeg stod på andre siden av bagasjebåndet, og så at folk allerede hadde tårer i øyene mens de ga hverandre klemmer. Vi sees snart. To måneder går fort, Prøv å si det til 26 overfølsomme jenter. Tårene spratt da jeg måtte si hadet til Drammen-jentene mine, Frida og Anna. Noen av de jentene jeg hadde blitt best kjent med gjennom oppholdet. Fy søren, tror vi ga hverandre 2124 klemmer på 30 minutter. 

Det var og blir en av de verste opplevelsene mine så langt. Jeg håper jo selvfølgelig jeg ser alle på Reunion party som er i September. I tillegg til det så kommer gjerne noen av dem nedover til Stavanger når Rått og Råde festivalen er her i begynnelsen av September. Vi skal sees igjen, no matter what. Beste folka ever. Love you.- Tonje 

I'll miss you

Publisert: 19.jul.2011 @ 06:40 Kategori: California, USA Kommentarer: 3

Vi har naa sagt farvell. Jeg har skrevet notater, slik jeg skal skrive innlegg naar jeg kommer hjem. I morgen drar jeg. Kommer til aa bli J*****... Kos dere med litt bilder, saa snakkes vi fredag norsk tid, da er jeg hjemme.

beste klassen, vil savne dere.

meg og Michael, vil savne deg og!

verdens beste jenter, nei naa begynner jeg aa graate igjen, vi snakkes om noen dogn.

-Heidi

En hilsen fra St. Julians

Publisert: 15.jul.2011 @ 22:10 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 4

Hallo alle sammen! 

 

Dagene går som det suser her nede, alt går i ett kjør hele tiden. Alltid noe å gjøre, ikke et sekund hvor man kjeder seg. Siden sist har vi vært på beach party, på kino (hangover 2), Summeranza, Mdina, Blue Grotto og selvfølgelig solt oss og badet mye. Alt har vært veldig kjekt, men det kjekkeste var definitivt Blue Grotto. Blue Grotto flere små grotter  langs kysten av Malta. Vi tok båten ut og kjørte inn i gråttene. Det var hvit sand, og vannet var krystallklart. Vi kunne se koraller langs veggene. Vi fikk lov til å hoppe uti, og fikk den lokale lederen vår til å ta noen bilder. 

 

Folk hoppa fra kanten på bergene bak båtene. Katarina prøvde å komme seg opp, men hun faila fordi korallene var så skarpe. Hun fikk skrubbsår på beina, stakkars :-(

Vi har også noen bilder fra Beach Partyet. Chille med Camilla!

Ellers går det mye i dette:Marianne, Rebecca, Mariell, Katarina, Caroline og Caddy

BIldet er fra www.rsn.blogg.no (Rebecca)

VI håper dere også har en kjemeflott sommer, det har vertfall vi. Vi kommer til å savne denne plassen så utrolig mye, og vi anbefaler, EF, Malta og St Julians til alle!

Hadepåbadetdingamlesjokolade :-) 

-Katarina og Caroline 

 

EF test

Publisert: 15.jul.2011 @ 19:28 Kategori: California, USA Kommentarer: 0

JEg sitter naa og jobber med filmproskjektet, snart ferdig. Dere vil faa se resultatet selfolgelig. Naa er det snart final test, for aa se hvor mye vi har lert. Jeg husker fra i fjor at den siste oppgaven var syykt vanskelig, saa vi faar se om det har blitt lettere med aarene. 

I dag skal vi til San Fransisco. Det er kun 4 dager til vi drar. Kontoen er overtrukket, kofferten er full og hvitfargen er her fremdeles, saa naa er det bare til aa finne fram den vannfaste mascaraen. Onsk meg lykke til paa testen da!

-Heidii

ke$ha time !

Publisert: 15.jul.2011 @ 08:55 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 3

dagen i dag har vert den lengste me også kanskje den kjekkeste :D vi måtte stå opp kl halv 6 for å klare å være på møtestedet kl 8.. alt for tidlig spør du meg. Etter det ble det mye venting , men det har vi jo blitt ganske flinke til her :) åsååå gikk turen til Thorpe Park som var en svær fornøyelsespark :D kjempekjekt ! dagen avsluttet med en meget bra kesha konsert :D fantastisk !

NORGE <3

nå er det bare 4 dager igjen her .. tiden har gått helt ekstremt fort ! klarer virkelig ikke å to at vi har vert her i over 2 uker :) kommer til å være helt utslitt den ene dagen jeg er hjemme før jeg drar til Spania ! blir nok et stort savn :)?Ingrid

Chillern på starbucks!

Publisert: 14.jul.2011 @ 17:15 Kategori: California, USA Kommentarer: 0

Deprimerende å sitte her å se hvor mye kalorier det er i frappechinoen jeg har før skolen!
Nora sov over i natt siden vi måtte jobbe med proskjektet på skolen der vi skal lage en film om oppholdet vårt. Dere skal selfølgelig se resultatet. Som vanlig fikk vi det ikke det til og ble oppe sent uten resultat på filmen. Ble ikke bedre at vi måtte stå opp klokken seks.
Vi er nå klare for Burkley senere i dag, et kjent universitet, med bra shopping iiih. Vi snakkes kanskje i kveld viss jeg er i levende tilstand!

Dette er Nora, hun sier hei. Dere får ikke se meg, jeg har fulle kiwiposer under øynene..

-Haga

Home and Away

Publisert: 13.jul.2011 @ 07:48 Kategori: California, USA Kommentarer: 0

Hjemme fra LA, stuptrøtt! Nå er det en uke igjen og det er travelt opp alle dager. Utenom torsdag, men da tror jeg at jeg må overtale vertsmora om at jeg må få jogge. Hun syntes det er for skummelt å jogge alene... Men ja, de 40 utfallene i uka holder ikke det jeg kaller kondis.

Vi har også kommet nærmere russerne, de er jo kjempe koselige. Åhh herlige, så på fredag skal jeg og Nora i bursdagsselskap til en russer, party partyy!

Vil minne dere på at jeg skal skrive mer detalj om LA når jeg kommer hjem. Buenos Noches :))

HilsenHeyydeyyy

2 c0ol 4 sch0ol !

Publisert: 12.jul.2011 @ 19:18 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 0

I går fikk faktisk jeg og jasmin fri fra skolen for å være med familien på et shakespear-stykke som verts-søsteren vår er med i :) Vi hadde også med oss masse mat, så det ble mer en picnic :) Steve fortale oss at dette var en veldig normal engelsk setting , og ble helt sjokkert da vi sa at det ikke er normalt i norge.

Det var utrolig koselig, men jeg fikk mer eller mindre med meg ingenting fra stykket..

denne mannen fikk meg til å le så mye at jeg begynte å grine .. Han står midt i en offentlig plass og begynner å danse som en helt ! fantastisk morsomt :D (måtte bare vise dere det !)

men nå er det party-time med disse flotte jentene :

snakkes !

Litt fra St. Paul's Bay

Publisert: 12.jul.2011 @ 16:37 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 1

Hei!

De siste dagene har vært fylt med Mega Party, feiring av Maries bursdag, Comino by Day, chilling ved hotellet, shopping og sykdom. Tonje har følt seg pretty crappy lately, men det får bare være. Det å dra på språkreise innebærer at du blir syk minst EN gang. Sååå her er litt bilder osv. For dere som skal til Comino by Day, GLED DERE. Husk solkrem, om dere ikke vil bli hummerrøde såklart.
fine venner vi har fått da...

Mega Party var på et skikkelig nydelig sted. Det var kjempe koselig å se Caroline og Katarina igjen.Vi fikk mat, og det var lagt opp til mat osv, men det var litt dumt da at det var KØ inn til dansegulvet..-Comino by Day var herliiig. Vi fikk vel 3-4 timer på å sole oss og bade. ALLE ble megasolbrent, så bare husk solkrem! Det var litt dumt da, siden dagen etter (søndag) var det lagt opp til enda en stranddag. Vi ble igjen på hotellet heller da, vi ville jo ikke bli mer solbrent. På mandag var det tilbake på skolebenken, og karaoke på kvelden. Mangee flinke sangere der... I går dro vi til Sliema etter skolen. Det er byen du skal spare alle shoppingpenge til altså. Vi fikk shoppet litt forskjellig. Kjekt å få shoppa ordentlig, og ikke i sånn jallajalla-butikker.


Translation:

The last couple of days have been filled with Mega Party,  celebration of Marie's birthday,
Comino by Day, shopping and sickness. Tonje has been feeling pretty crappy lately, but if you're going on a language travel you have to expect to get sick at least once. For the people going to Comino by Day; you're up for a treat! Just remember sunscreen.

Mega Party was held on a beautiful place, and it was super awesome seeing Caroline and Katarina there. There were a lot of people, but just a tiny dancefloor so there was a LINE into the dancefloor.

Comino by Day was really nice. We got about 3-4 hours to sunbathe and swim in the ocean. Everyone got really bad sunburns, so remember to apply sunscreen all day! The day after, we had another beach-day planned out, but we skipped it and stayed at the hotel. We didn't want to get more sunburned. On Monday it was back on the schoolbench and then karaoke at night. Yesterday we went to the city Sliema were we did some proper shopping.- Tonje and Marie

Jeg hadde den beste dagen!

Publisert: 11.jul.2011 @ 09:37 Kategori: California, USA Kommentarer: 0
når jeg kommer hjem til Norge skal dere få et mye mer detaljert om hva vi gjorde, men det har jeg ikke energi til nå, selv om vi har spist 8000 kalorier i dag. HER KOMMER INNLEGGET.
Kjære Josefine og Bram.
Jeg hadde verdens beste matdag i dag i Calori-land. Josefine har tilbragt 3 ganger på samme burgershappe, mens meg og Bram to ganger. Men de to holder seg flotte uansett hva de spiser. Vi har spist et gedigent kakestykke, og 2 min etter vi var for tredje gang på burgershappa måtte vi kjøpe litt sukkerspinn. Men ikke tro vi har blitt feite av den grunn. Vi har nemmelig ledd så mye at jeg har en 6-pak gjemt der bak. Jeg vil iallefall si at jeg har hatt en fabelaktig dag. Dere to ass. Nå må vi bare finne kjole og sko til disko i morgen. Slenger med en video av meg og romkamerat Michelle. God Natt, wisteria lane i morgen (driter i om det er skrevet feil. jeg er dopa på sukker.)
Hilsen Heidi GAGA Dahl 
video:film fra 11Terminal

Publisert: 10.jul.2011 @ 18:35 Kategori: Blogg Kommentarer: 2

Hola folkens :-))

BBQ'en ble veldig vellykket, og vi ble kjent med nye folk. Det kom noen tyske jenter bort til oss og bare "Hello, you are Caroline and you are Katarina, right?" Vi bare..ehh.. hva søren? Haha, hun kjente oss visst igjen fra facebook, koselig :) Det er også forbausende mange som kjenner oss igjen gjennom bloggen, kjempekjekt! :-D
I går var vi i Valletta, hovedstaden i lille Malta. Det var en utrolig koselig by! Vi var innom et monument, og eller gikk tiden til shopping og spising på restaurant med Trondheimbabesa. Senere solte vi oss på stranden, begge sovna som en stein, og våknet når både solen og folka var borte, woops :-) Så var det stellings, briefing (møte for å vise at vi er her og at vi lever) klokka 9, deretter kunne vi gjøre hva vi ville, så vi og Caddy dro på disko. Etterpå var det en Mc Flurry og chilling på stranda!

Blide og fornøyde i Valletta herane

Monumentet med Valletta i bakgrunnen


traff på en gay-parade, you go! Fjortissbilde i bussen, selvfølgelig

I dag har vært vår første fridag, HERLIG! Startet dagen med "Breakfast to go" og toast på Dr. Juice. Deretter var la vi oss ved bassenget for første gang. Må si vi trives best på stranden, begge to. Klokken ett var det lunsj på Hard Rock Cafe med andre folk fra Norge, vi spiste club sandwich for dere som lurte på det. I halv seks tiden dro vi for å finne Rebecca så vi kunne låne pc'en hennes for å oppdatere dere! Takk, Rebecca! :-)
Senere er det welcome party (skumparty), og vi gleder oss veldig!

  PARTYYY

 

NEEJZ

Ellers går tiden til dette: Haha, ok, vi driter oss ut, adjø. Foresten så har lederen vår en veldig kul måte å si terminal på, ok? Hade

-Caro og Katz 

Englenes by

Publisert: 10.jul.2011 @ 17:53 Kategori: California, USA Kommentarer: 0
video:film fra 10

30 sek oppdatering fra LA, må springe !

-HeidiHAGA

disse dager ..

Publisert: 09.jul.2011 @ 01:17 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 3


halla !
Beklager for lite blogging de siste dagene . Det har vert skikkelig hektisk :) Alltid noe å gjøre, å slukner med en gang hodet treffer puta om kveldene!

Disse dagene har vi vert på sight-seeing i London, salsakurs, discoer og en del andre (mange kjekke, noen litt kjedelige) aktiviteter :) I dag har vi forresten vert i Hastings :) søt plass, men ble litt kjedelig etter 3 forskjellige fiske museumer :/

Vi har blitt kjent med masse kjekke folk fra mange forskjellige land ! i gårkveld var vi en gjeng fra norge og en gjeng fra spania på stranda å slappet av før vi måtte dra hjem , kjempekoselig :D

vil ikke hjem .. hehe


liten del av Hastings :) søt plass

Her har dere London ! dansa med "dronningen" forresten (en av alle de 1000 som hadde kledd seg ut som henne ) har desverre ikke bilde :/ h*n blei kjempesur når jeg ikke ville gi h*n penger -.-

Natta !

* Ingrid

I St Julian's!

Publisert: 08.jul.2011 @ 18:18 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Hallo alle sammen!

Beklager for ingen blogging siden vi dro. Vi har hatt null tilgang til internett, så nå sitter vi på Mc Donalds og blogger for det er den eneste plassen med nett, haha :-)

Livet her nede er herlig, vi storkoser oss! Det er strålende sol hver dag og temperaturen ligger på rundt 30 grader. Dagene til nå har gått til skole, town-walk hvor vi gikk rundt i St Julian's og ble litt bedre kjent. Vi har også solt oss på stranda og ved bassenget. Igår var vi på Mega Party, hvor alle EF studenter i Malta var samlet. Vi møtte Tonje og Marie. Det var utrolig koselig plass, men det var rundt 1500 studenter så det sier seg selv at det var ganske fullt. Vi legger nok med bilder fra dette når vi kommer hjem, sende vi hadde ikke med oss kameraet dit.

Gruppa vår består av 53 personer(!!) men vi er bare blitt kjent med de 18 vi reiste med. Av de er en fra Bergen, kun oss to fra Stavanger og de 15 resten er fra Trondhjem sjøh. Alle er kjempekoselige og vi er utrolig fornøyd med gruppa og at vi valgte St Julian's generelt. Vi bor på Villa ROsa, det hotellet som er avbildet i EF katalogen, det ligger rett ved stranda.

Byen er veldig koselig, det er masse å se, shoppe og fin strand. St Julian's anbefales! Idag er det BBQ party på stranda, blir koselig! Nå er stellings. Vi skal prøve å dra til Mc Donalds for å blogge oftere.

Her er noen bilder fra oss så langt:


avreise fra Sola flyplass


noen av jentene fra gruppa

vi må løpeeee! resten kommer senere!! HADE PÅ BADET

Travel weekend

Publisert: 08.jul.2011 @ 15:37 Kategori: California, USA Kommentarer: 1


San Fransisco er et herlig sted. Vi kjørte båt, ble båtsyk. Vi gikk opp altfor bratte bakker!

Får ikke blogget de nærmeste dagene pga LA og baseball kamp, men dere skal få oppdatert dere senere :)

Fra San Fransisco med bussjentene

Fra vi gikk på skøyter på tirsdag

Russerne så rart på meg når jeg skrev på armen til den ene russeren; Never forget Heidi Haga
Snakket for første gang med russerne i går, da de spurte va jeg syntes om russere svarte jeg : You talk very ugly! Om det var frekt? Det er jo sant!

-Heidi

Comino by Night

Publisert: 07.jul.2011 @ 17:56 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

I går var dro vi til Comino. Det var kjempefint der ute, men kanskje litt for lenge i båten til at det er verdt 45 minutter ute på øya. Men man ble jo kjent med nye folk, og noen fikk dansa litt på veien tilbake. Nå skal vi gjøre oss klare til Megaparty, der vi sikkert får møte Caroline og Katarina!

Translation
Yesterday we went to Comino by night. It was really beautiful, but the boattrip might not be worth 45 minutes on the isle. We met new people and did some dancing on the way home, so it was fun. Now we're getting ready for the Megaparty tonight, where we might meet Caroline and Katarina!

- Tonje & Marie

Da reise jeg til San Fransisco!

Publisert: 07.jul.2011 @ 16:09 Kategori: California, USA Kommentarer: 1

La oss håpe jeg kommer hjem med fulle shopping bagger!

-Heidi

HAPPY BIRTHDAY AMERICA

Publisert: 07.jul.2011 @ 04:04 Kategori: California, USA Kommentarer: 0

jeg vet jeg ligger litt etter med innleggene, men her kommer innlegget fra 4. juli, amerikas nasjonaldag.

Vaaknet hos Emilie, vi startet med aa spise masse godteri til frokost, heheh.... Ok, det var ikke saa mye godteri, ville bare faa det til aa virke som vi virkelig er i Amerika. Det er nasjonaldag her.. Virker mer som en vanlig sondag. Butikker er aapne, folk er paa jobb..Skuffa..

Men noe morro ble det, Shane og Justin kom over! Vi bada i elva og rodde i baaten. Vi rodde one mile ( vet ikke hvor mye det er) men paa tilbake veien fikk vi noen fulle amerikanere med motor til aa dra oss tilbake. Vi hadde ogsaa bbq, kjempe koselig.

Meg og Almundea saa ogsaa en chickflick, jeg har kommet mye nermere henne denne uka, hun er en kjempe sot jente!
Saa jeg vil onske amerika gratulerer med dagen, haaper dere begynner aa feire den ortentlig.

Men naa er det travelt! Jeg maa rydde rommet, snaikks! Litt rart at statistikken oker, men kommentarene synker. Kom igjen folkens!!

-HHaga

Let's celebrate 4th of July! -but it's the 3rd

Publisert: 06.jul.2011 @ 03:54 Kategori: California, USA Kommentarer: 4

Ny dag, ny muligheter.
Emilie kom over med vertssøstera for å være med på bbqen, det kom ingen på bbqen (FAIL) utenom verdens mest amerikanske mann. Han minnet meg om Will Smith, ikke utsenede!
Han skulle ha oss til å ha en lek. Han skrudde stereoet på fult, vi 4 jentene stilte oss opp ved elven med håndkle forran oss. Alle som svømte forbi måtte velge ett nr, og vi slapp håndkleet. Fantastisk morsomt!
Jeg ble med Emilie hjem( stakkars Almo, måtte bli igjen..), jeg fikk skjekket vigo og jeg fikk beskjed -DU HAR KOMMET INN PÅ St. oLAV vGS, jeg ble så glad, begynnte å synge.
Dette skulle feires!!

Vi så førstpå noen firedancers

Så fyrverkeri, der vi møtte Olle og hans Am gjeng


Dere skjønner, de feirer independece day den 3. når den er den 4., jeg har spurt dem hvorfor, men ingen vet, kanskje de må gjøre opp side de åpner julegavene 25 og ikke 24?
-Heidi

Marie har bursdag!

Publisert: 05.jul.2011 @ 18:19 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 1

Plutselig en dag så sa de i respesjonen ?No internet, it finish?. Så nå har vi stressa for å få tak i internett. Vi fant ut at vi må sitte inni EF loungen eller i lobbyen for å være på internett gratis. Det er litt mer stress enn vi trodde siden vi skal alltid ?bare?? før vi blogger. Noe som gjør at vi plutselig bare har 20 minutter på å blogge. Så nå gjør vi bare en kjapp oppsummering av de siste dagene.

Fredag
Det var poolparty for oss på hotellet, det var litt lame så vi, Maria og Stine ditcha det for å kjøpe oss litt kveldsmat og frokost. Vi gikk til en liten café/resturant og bestilte sju toast to go. Det så sykt smart ut.
Lørdag:

Da hadde vi oppmøte rundt kvart på ni for å dra til Valletta, hovedstaden i Malta. Det var en kjempefin by, med masse gamle bygninger. Det var kjempe VARMT, men veldig koselig da. Vi fikk shoppet i butikker som Mango, Ells, Stradivarius, Beshka og andre kjekke butikker. Fikk kun en time da. Vi så også en, sorry meg ass, døll kjedelig film som heter The Malta Experience. Den var litt morsom da, siden du fikk vite litt om Maltas historie. But not so cool når du er trøtt og varm osv. På kvelden var det Pizza hut og radiobiler med gruppa. Koselig da, og litt bedre mat.


Søndag:
På søndag dro vi til øya Gozo. Det var døøøøødsfint der, så dere som skal dit på språkreise kan bare glede dere. Vi dro hit og så på den kjente klippen. Det var skikkelig fint. Etter det dro vi på en liten shoppingtur på et lite kjøpesenter som het Arkadiana eller noe sånn. Der hadde de skobutikk med masse Aldo sko og smykker, The Body Shop og New Look. Da ca 50 minutter hadde gått, tok vi bussen videre til en strand. I St. Paul?s Bay er det så å si kun steinstrender, så da vi kom til stranda der ? og så sand, ble vi helt sjokka. Det var jo sand überall! På kvelden var det karaokekveld hvor blant annet lederne våre sang Bon Jovi ? It?s my life. Koselig kveld da.

Mandag:
På mandag skulle vi ikke ta bussen før 11:45, noe som betydde SØVN. Det var skikkelig herlig å våkne klokka ni og vite at vi kunne sove minst 1 time til. På skolen ble vi delt opp i grupper. Tror alle var enten 3 eller 4 grupper. Begge kom på nivå 4, men forskjellige grupper da. Det er svenske, danske og spanske i klassene våre. Det virker som det blir koselig å gå i klasse med dem!

Mandags kveld var den beste kvelden så langt. Da var det Welcome Party, der var det norske, svenske, danske, tyske, franske, italienere, spanske og faktisk ungarske. Det var skikkelig dansing og party! Noen av jentene fikk frenchkiss fra french guys.

 

Translation:
The last couple of days have been crazy. We haven't been able to go on the internet because they stopped selling it at the hotel. So we've tried to figure out a way to get internet. We found out that we have to be in the lobby or EF lounge. But we've been sooooo busy we haven't had the time. So today we're making a 'short' summary of the last days.

Friday we were at EFs pool party, but it was sort of lame so we, Maria and Stine ditched to get some toast. On Saturday we had to be ready at 8:45 and we took the bus to Valletta. Malta's capital. It was really nice and we did some shopping. We also watched a movie called The Malta Experience. Afterwards the whole group ate at Pizza hut.

On Sunday we went to Gozo. Where we saw the famous cliffs and did some shopping. We also went to a beach at Gozo. It was really beautiful there, so for you who're going there on a language trip have something to look forward to! At night there was karaoke night, where our leaders sang Bon Jovi-It's my life.

Monday was our first day at school in the new groups. We both came at level 4, and there're people from Sweden, Denmark and Spain. At night there was Welcome Party. It was sooo crowded and fun! The best night so far.

BTW today it's Marie's birthday!

the internet sucks in the lobby, so we're unabled to upload any pictures :(

Jeg er definnetivt i USA

Publisert: 05.jul.2011 @ 08:06 Kategori: California, USA Kommentarer: 0

2. Juli hadde jeg verdens merkeligste kveld!
Jeg, Almundea, Shane og Justin ( to gutter her i fra) ble dratt med til et party av vertsmor. Det som møtte oss var halvfulle homser. Jeg og Almo følte oss trygge, men det gjorde ikke guttene! Det var en akward steming. Vi dro for å se fyrverkerine, vi møtte masse fulle mennesker som ønsket oss gratulere med dagen.
Senere skjedde det noe virkelig uventet, men det kan jeg ikke fortelle der om siden det er barn som leser denne bloggen.
Men jeg er virkelig i USA!

-Heidi

Vi reiser, wohoo!

Publisert: 04.jul.2011 @ 20:38 Kategori: St. Julians, Malta Kommentarer: 7

Hallo alle sammen!

Vi måtte bare skrive et kort innlegg før vi forlater Norge! Om 15 timer sitter vi på flyet til Gardemoen, og deretter til Malta, St. Julians! :-D Vi har pakket ferdig, og gleder oss helt utrolig mye til turen vi har ventet på i ett år nå! Katarina skal ha med seg pc'en, så dere kan forvente noen innlegg fra oss der nede! Vi håper bare det går fint med internettforbindelsen.
Vi skal uansett holde dere oppdatert, så følg med!
Tonje og Marie sliter foresten med internettet nede i St. Pauls Bay, derfor det er lite med innlegg fra dem for tida. Får håpe det ordner seg!

Snakkes!

- Caroline og Katarina

hej hej hallåå !

Publisert: 03.jul.2011 @ 00:23 Kategori: Brighton, England Kommentarer: 15

Jeg skrev egentli et laaangt innlegg nå nettop, men så ble det slettet. just my luck :)

Idag har vi bare slappet av på stranda, vært med venner og blitt ganske så solbrent :-) vertsmora vår tok helt av når vi kom hjem og begynte å leite som en helt etter aloe vera , mens kjæresten hennes fortalte om alle farene med å bli solbrent og masse tips og eksempler :D haha de er kjempesøte !

jeg vet ikke om jeg har sakt noe om vertsfamilien min, fikk noen spørsmål på forrige innlegg :) Men de er RÅ ! Blir bare mer og mer glad i hun vi bor hos, og datteren er superkoselig! blir i skikkelig godt humør når de kaller meg "darlig" og "sweetheart" og sånn hele veien :D

her skal dere få noen bilder slik som jeg lovet :-)) (vet ikke helt hvos bildene blir plassert, skriver innlegget fra mobilen)

lekre meg 2minutter etter at jeg voknet :))

nyyydelig gjeng !

ja, det er et menneske inni. og ja, den beveger seg

nååå skal vi legge oss :D London imorgen :D

Natta !

*Ingrid

Shopping, I LOVE YOU

Publisert: 02.jul.2011 @ 22:49 Kategori: California, USA Kommentarer: 1

Fra tirsdag, Santa Rosa:Fra Onsdag. San Fransisco!


// victoria's secretto levisskjorser, 30 dollar stykket.

Elsker skjortsen, elsker shoppingen!

-Heidi

Comunity service- et mote med fattige barn

Publisert: 02.jul.2011 @ 05:58 Kategori: California, USA Kommentarer: 3

I dag paa timeplanen sto det comunity service, som er aa hjelpe samfunnet frivillig. Vi saa for oss en dag med soppelplukking og tenkte ut planer for aa slippe det. Men slik var det ikke, og det viste seg at vi skulle besoke en skole med fattige barn- der ikke alle kunne engelsk og de fleste var fra Mexico. Vi fikk beskjed at de ville sporre sporsmaal om vi hadde pistol, om sex og pupper ogslikt. Vi begynnte aa bli redde, og redselen ble sterkere da vi saa at lederen kom ut og hadde walketalkie hun snakket i. Paranoid?-ja.

Det som motte oss var en gjeng med supersote barn som lyste opp da de saa oss. Fikk saann ekstrem oppussing folelse. De sang naar vi kom, mange smaa barn mellom barnehagen og 8. klasse. Etterpaa ble noen av oss inkl meg, dratt inn til de "store" barna der vi snakket litt om norge, sverige, frankrike og russland. De var saa gira, vi var liksom heltene deres.

Det var saa sodt. Var nesten paa graaten da de fortalte at de ville bli vetriner og politietterforsker, men de fortalte at de nok ikke hadde raad til det. Stakkars barn, 12 aar og vet allerede at deres framtid er knust... Vi maa lere oss aa sette mer pris paa det landet de bor i. Men det rare var at da jeg spurte om de ville bo i et annet land der de kunne faa utdanningen svarte de nei (-utenom en, hun ville til Italia siden det var saa kjekke gutter der).

Vi snakkes i morgen!

-Heidi 

Bilder fra St. Pauls Bay!

Publisert: 01.jul.2011 @ 19:29 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

Hej!

Dagen i dag har vi tilbrakt på skolen og stranda. Må gjøre dette kort siden bbq partyet starter om nøyaktig 13 minutter haha. Vi fikk ikke vite gruppene våre idag, men på mandag. Dere får bilder av rommet vårt senere :)

Skolen
Litt av gruppa vår!Haha, svette etter en dag på stranda, men her er iallefall roomisene ♥


Kul buss da, og VELDIG fin skole! Den er helt seriøst mye finere enn den vi går på hjemme, haha.

Nå er det tid for hamburgere!

Translation:

Gotta hurry up as we're leaving for a bbq party any second. Today we've been at school and at the beach. We didn't get to know what level we're on today, but we get to know on Monday. The school bulidings are really pretty. They're actually better than the ones we've got home. But now we've gotta run! It's time for burgers!

 - Tonje og Marie ♥

Jeg er stolt av jentene mine

Publisert: 01.jul.2011 @ 03:22 Kategori: California, USA Kommentarer: 1

Naa har jentene kommet seg trygt bort. Alle har det fantstisk virker det som, det inkluderer mine dager ogsaa. Jeg kan ikke forklare det nok hvor mye jeg liker meg her nede. Jeg er skikkelig sulten og spiser i dette sekund m&m. Kjempe godt!

Vi har vert paa stranda i dag, kjempe goy det og. HAha, dere skulle sett hvor forelsket spanjolene er i Olle. Det er en fryd for oyet. Jeg vet ikke helt hva jeg skal si.. Naa er det snart helg, det er fest paa lordag og sondag! Og mandag er det 4. juli, altsaa USAs nasjonaldag, det skal bli goy aa oppleve!

Vil ogsaa si at jeg er utrolig stolt over jentene mine som blogger der de er i verden! Keep up the good work.
Maa gaa, maa skrive en muntelig presantasjon :)

/Heidi H

hits