California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Arkiv mned: oktober 2011

Livet er herlig!!

Publisert: 12.okt.2011 @ 22:16 Kategori: Blogg Kommentarer: 3

Mens alle østlendingene og de fleste andre i Norge sitter på skolebenken og rogalendingene sitter hjemme i regnværet befinner Caroline seg i storm i Hellas og meg og Katarina i solfylte Spania. Det er lenge siden jeg har vært på sydenferie med familien, det er litt anderledes enn språkreise for å si det slikt.

På språkreise slipper man å høre småsøskene krangle, man slipper å bli dratt tiiiidlig ut av senga og legge seg kl 11 fordi at da vil foreldrene dine sove. Man slipper å fortelle hele skolehverdagen til nyskjerrige foreldre, man kan heller snakke og bli kjent med nye mennesker.

Du kan også få shoppingtips og innspirert av klesstilen av folk over hele verden, istenden for å bli blind av pensjonistene sine klær. Men herregud jeg skal ikke klage, dette er herlig!! Skulle bare ønske jeg hadde lang høstferie også.


dette er meg, før jeg ble solbrent.


så måtte jeg sitte på sola pga frankfurt døde.

SEE YAAAAAH

-HEIDI HAGA

 

oida..

Publisert: 05.okt.2011 @ 18:45 Kategori: utvekslingsår Kommentarer: 0

Jeg må bare meddele med alle at jeg må ta 38275023 vaksiner og begynne på malaria tabeletter... dette skremmer meg . Da jeg var hos legen (helsjekk om jeg var frisk til å dra til Argentina) så sa hun alt jeg måtte ta. Det var ikke lite skal jeg si dere !  gruer meg masse til å fa alle stikkene inn i armen, har på en måte pittelitt sprøyteskrekk. ikke det at jeg har havnet  på gulvet, har bare skjedd de siste gangene, men bare tanken på en nål får meg svimmel... 

Menmen,, skal ikke klage,, skal til sør-Amerika uansett ! Følg med på bloggen min som skal etterhvert handle om mitt vakre eventyr til Argentina ! http://ingridov.blogg.no/

 

# Inga

 

 

 

hits