California, USA St. Pauls Bay, Malta St. Julians, Malta Brighton, England Generell info Q&A

Kategori: St. Pauls Bay, Malta

Nytt rom!

Publisert: 03.sep.2011 @ 00:15 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 0
video:clip20110705 165129


vi fikk nytt rom under oppholdet - megeeet fornøgd! :-D

 

-Tonje & Marie

St Paul's Bay 29/6-19/7 <3

Publisert: 31.aug.2011 @ 22:53 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 5
video:st pauls bay 296197 3


Beste sommeren noensinne. Fin film som får minnene til å strømme på, laget av Frida <3

-Tonje & Marie

god morgen marie

Publisert: 21.jul.2011 @ 15:00 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 1
video:god morgen marie


A normal morning @ the hotel.

Avskjed

Publisert: 20.jul.2011 @ 18:06 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 0

På lørdag ble laptopen min stjålet, derfor har vi ikke hatt sjangs til å blogge noe de siste dagene våre i St. Paul's Bay. Selvfølgelig skal vi blogge om det nå når vi har kommet hjem! Har du noen spørsmål, legg igjen en kommentar!

Nå har jeg vært våken i over et døgn i strekk. Det er helt absurd å tenke på at for 24 timer siden, var jeg på Blue Grotto i Malta. Jeg får en stor klump i magen. Fy søren som jeg savner alle sammen. De tre ukene virker som om de bare fløy forbi. Plutselig var det kun fem dager igjen. Plutselig kunne vi telle antall timer vi hadde igjen sammen.

Jeg fikk tårer i øyene da vi forlot hotellet rundt 19:30. Jeg kan ikke akkuratt si at minnene der har vært så veldig gode (stjålet pc og sykdom), men jeg fikk i hvertfall en stor klump i halsen og ville egentlig bare legge meg ned på bakken å nekte og bevege på meg. Hele dagen hadde folk skrevet på hverandres "I ♥ Malta" t-shirts, og alle hadde dem med i håndbagasjen. Jeg, Frida og Synne hadde spleisa på en til aktivitetslederen/den lokale lederen vår. Alle på gruppa skrev på den. Fine ord og signaturer.

Vi møtte Ian på flyplassen og ga ham t-shirten, han ble veldig glad for den! Så var det på tide å ta vår første avskjed for kvelden. Herregud, da jeg ga Ian klem og gikk mot sikkerhetskontrollen kom det store hulk, snørr og tårer. Digg.

Det verste med en språkreise er å dra hjem igjen.

Heldigvis roet det seg ned, og vi hadde det koselig på flyet. Jeg satt med Anna og lekte hemmis og var usedvanelig rar. Anna er mega kos. Så sovna vi, og vi landet på Gardemoen klokken halv tre om natta. Det var nå vi som skulle videre med fly, og de som skulle videre med bil, skiltes. 

Det var dette øyeblikket jeg hadde gruet meg mest til. Jeg stod på andre siden av bagasjebåndet, og så at folk allerede hadde tårer i øyene mens de ga hverandre klemmer. Vi sees snart. To måneder går fort, Prøv å si det til 26 overfølsomme jenter. Tårene spratt da jeg måtte si hadet til Drammen-jentene mine, Frida og Anna. Noen av de jentene jeg hadde blitt best kjent med gjennom oppholdet. Fy søren, tror vi ga hverandre 2124 klemmer på 30 minutter. 

Det var og blir en av de verste opplevelsene mine så langt. Jeg håper jo selvfølgelig jeg ser alle på Reunion party som er i September. I tillegg til det så kommer gjerne noen av dem nedover til Stavanger når Rått og Råde festivalen er her i begynnelsen av September. Vi skal sees igjen, no matter what. Beste folka ever. Love you.- Tonje 

Litt fra St. Paul's Bay

Publisert: 12.jul.2011 @ 16:37 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 1

Hei!

De siste dagene har vært fylt med Mega Party, feiring av Maries bursdag, Comino by Day, chilling ved hotellet, shopping og sykdom. Tonje har følt seg pretty crappy lately, men det får bare være. Det å dra på språkreise innebærer at du blir syk minst EN gang. Sååå her er litt bilder osv. For dere som skal til Comino by Day, GLED DERE. Husk solkrem, om dere ikke vil bli hummerrøde såklart.
fine venner vi har fått da...

Mega Party var på et skikkelig nydelig sted. Det var kjempe koselig å se Caroline og Katarina igjen.Vi fikk mat, og det var lagt opp til mat osv, men det var litt dumt da at det var KØ inn til dansegulvet..-Comino by Day var herliiig. Vi fikk vel 3-4 timer på å sole oss og bade. ALLE ble megasolbrent, så bare husk solkrem! Det var litt dumt da, siden dagen etter (søndag) var det lagt opp til enda en stranddag. Vi ble igjen på hotellet heller da, vi ville jo ikke bli mer solbrent. På mandag var det tilbake på skolebenken, og karaoke på kvelden. Mangee flinke sangere der... I går dro vi til Sliema etter skolen. Det er byen du skal spare alle shoppingpenge til altså. Vi fikk shoppet litt forskjellig. Kjekt å få shoppa ordentlig, og ikke i sånn jallajalla-butikker.


Translation:

The last couple of days have been filled with Mega Party,  celebration of Marie's birthday,
Comino by Day, shopping and sickness. Tonje has been feeling pretty crappy lately, but if you're going on a language travel you have to expect to get sick at least once. For the people going to Comino by Day; you're up for a treat! Just remember sunscreen.

Mega Party was held on a beautiful place, and it was super awesome seeing Caroline and Katarina there. There were a lot of people, but just a tiny dancefloor so there was a LINE into the dancefloor.

Comino by Day was really nice. We got about 3-4 hours to sunbathe and swim in the ocean. Everyone got really bad sunburns, so remember to apply sunscreen all day! The day after, we had another beach-day planned out, but we skipped it and stayed at the hotel. We didn't want to get more sunburned. On Monday it was back on the schoolbench and then karaoke at night. Yesterday we went to the city Sliema were we did some proper shopping.- Tonje and Marie

Comino by Night

Publisert: 07.jul.2011 @ 17:56 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

I går var dro vi til Comino. Det var kjempefint der ute, men kanskje litt for lenge i båten til at det er verdt 45 minutter ute på øya. Men man ble jo kjent med nye folk, og noen fikk dansa litt på veien tilbake. Nå skal vi gjøre oss klare til Megaparty, der vi sikkert får møte Caroline og Katarina!

Translation
Yesterday we went to Comino by night. It was really beautiful, but the boattrip might not be worth 45 minutes on the isle. We met new people and did some dancing on the way home, so it was fun. Now we're getting ready for the Megaparty tonight, where we might meet Caroline and Katarina!

- Tonje & Marie

Marie har bursdag!

Publisert: 05.jul.2011 @ 18:19 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 1

Plutselig en dag så sa de i respesjonen ?No internet, it finish?. Så nå har vi stressa for å få tak i internett. Vi fant ut at vi må sitte inni EF loungen eller i lobbyen for å være på internett gratis. Det er litt mer stress enn vi trodde siden vi skal alltid ?bare?? før vi blogger. Noe som gjør at vi plutselig bare har 20 minutter på å blogge. Så nå gjør vi bare en kjapp oppsummering av de siste dagene.

Fredag
Det var poolparty for oss på hotellet, det var litt lame så vi, Maria og Stine ditcha det for å kjøpe oss litt kveldsmat og frokost. Vi gikk til en liten café/resturant og bestilte sju toast to go. Det så sykt smart ut.
Lørdag:

Da hadde vi oppmøte rundt kvart på ni for å dra til Valletta, hovedstaden i Malta. Det var en kjempefin by, med masse gamle bygninger. Det var kjempe VARMT, men veldig koselig da. Vi fikk shoppet i butikker som Mango, Ells, Stradivarius, Beshka og andre kjekke butikker. Fikk kun en time da. Vi så også en, sorry meg ass, døll kjedelig film som heter The Malta Experience. Den var litt morsom da, siden du fikk vite litt om Maltas historie. But not so cool når du er trøtt og varm osv. På kvelden var det Pizza hut og radiobiler med gruppa. Koselig da, og litt bedre mat.


Søndag:
På søndag dro vi til øya Gozo. Det var døøøøødsfint der, så dere som skal dit på språkreise kan bare glede dere. Vi dro hit og så på den kjente klippen. Det var skikkelig fint. Etter det dro vi på en liten shoppingtur på et lite kjøpesenter som het Arkadiana eller noe sånn. Der hadde de skobutikk med masse Aldo sko og smykker, The Body Shop og New Look. Da ca 50 minutter hadde gått, tok vi bussen videre til en strand. I St. Paul?s Bay er det så å si kun steinstrender, så da vi kom til stranda der ? og så sand, ble vi helt sjokka. Det var jo sand überall! På kvelden var det karaokekveld hvor blant annet lederne våre sang Bon Jovi ? It?s my life. Koselig kveld da.

Mandag:
På mandag skulle vi ikke ta bussen før 11:45, noe som betydde SØVN. Det var skikkelig herlig å våkne klokka ni og vite at vi kunne sove minst 1 time til. På skolen ble vi delt opp i grupper. Tror alle var enten 3 eller 4 grupper. Begge kom på nivå 4, men forskjellige grupper da. Det er svenske, danske og spanske i klassene våre. Det virker som det blir koselig å gå i klasse med dem!

Mandags kveld var den beste kvelden så langt. Da var det Welcome Party, der var det norske, svenske, danske, tyske, franske, italienere, spanske og faktisk ungarske. Det var skikkelig dansing og party! Noen av jentene fikk frenchkiss fra french guys.

 

Translation:
The last couple of days have been crazy. We haven't been able to go on the internet because they stopped selling it at the hotel. So we've tried to figure out a way to get internet. We found out that we have to be in the lobby or EF lounge. But we've been sooooo busy we haven't had the time. So today we're making a 'short' summary of the last days.

Friday we were at EFs pool party, but it was sort of lame so we, Maria and Stine ditched to get some toast. On Saturday we had to be ready at 8:45 and we took the bus to Valletta. Malta's capital. It was really nice and we did some shopping. We also watched a movie called The Malta Experience. Afterwards the whole group ate at Pizza hut.

On Sunday we went to Gozo. Where we saw the famous cliffs and did some shopping. We also went to a beach at Gozo. It was really beautiful there, so for you who're going there on a language trip have something to look forward to! At night there was karaoke night, where our leaders sang Bon Jovi-It's my life.

Monday was our first day at school in the new groups. We both came at level 4, and there're people from Sweden, Denmark and Spain. At night there was Welcome Party. It was sooo crowded and fun! The best night so far.

BTW today it's Marie's birthday!

the internet sucks in the lobby, so we're unabled to upload any pictures :(

Bilder fra St. Pauls Bay!

Publisert: 01.jul.2011 @ 19:29 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

Hej!

Dagen i dag har vi tilbrakt på skolen og stranda. Må gjøre dette kort siden bbq partyet starter om nøyaktig 13 minutter haha. Vi fikk ikke vite gruppene våre idag, men på mandag. Dere får bilder av rommet vårt senere :)

Skolen
Litt av gruppa vår!Haha, svette etter en dag på stranda, men her er iallefall roomisene ♥


Kul buss da, og VELDIG fin skole! Den er helt seriøst mye finere enn den vi går på hjemme, haha.

Nå er det tid for hamburgere!

Translation:

Gotta hurry up as we're leaving for a bbq party any second. Today we've been at school and at the beach. We didn't get to know what level we're on today, but we get to know on Monday. The school bulidings are really pretty. They're actually better than the ones we've got home. But now we've gotta run! It's time for burgers!

 - Tonje og Marie ♥

Litt sånn spørsmål...

Publisert: 30.jun.2011 @ 23:38 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Hei!

Vi fikk noen spørsmål om rommene våre, vennene våre og litt sånn andre ting. Det kommer fortløpende! Vi må bare få ryddet opp litt (hehe) og fått "installert" oss inn her på hotellet.

Diskoet ikveld var kjempekoselig. Dansa til syremusikk med spanjoler uten takt. Haha. I morgen får vi vite hvilke nivå vi er på på skolen.

BTW vi bruker 'engelsk' type adaptere, med 3 pigger.

Videoblogg fra Malta!

Publisert: 30.jun.2011 @ 20:34 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 6
video:capture201106301


See you on the other side!

Publisert: 29.jun.2011 @ 14:37 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

Heii!

Nå kom jeg på at jeg har glemt å pakke adapter. MEN nå har jeg store sommerfugler i magen. Jeg gleder meg. Det blir en sommerferie utenom det vanlige! Dette blir sykt. Dette blir fantastisk. Drar om sånn 45 minutter. SEE YOU ON THE OTHER SIDE♥Jeg er krølliz idag.

-Tonje

Live in your own shoes

Publisert: 28.jun.2011 @ 21:59 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Sko er jo et absolutt must, og favoritten min i år er oppfølgeren til gladiator sandalene, nemlig gladiatorsandalene med snøring. Utrolig lekkert, og samtidig sitter di jo flott på bena! win win situation!

Disse fra www.beso.com
-Pris 79.99 $
Bilde: Beso.com

 

En billigere variant kan du finne mange av på vila, de har utrolig fine sandaler, ikke bare gladiatorsandaler men forkjellige. Disse koster ca. fra 300kr til 500kr. Usikker om di fås kjøpt vero moda/only.
Bilde: google.com


Louis Vuitton har kombinert hæl med snøring i sin spring/summer collection.
Bilde: LouisVuitton.com


//Marie

 

 

Litt finfin gruppe!

Publisert: 27.jun.2011 @ 20:44 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 3

Hallo solstråler :)

Da er jeg nesten i mål med pakkingen. Takk for hjelpen med leppestiftene, dere er søte!

Vil bare fortelle dere litt om gruppa mi som jeg har blitt kjent med via facebook (of course). Jeg har jo fått vite flere av dem på grunn av my.ef.com osv, så har jeg lagt dem til på facebook - you know how it works. Anyroads, en dag hadde søte Ida (www.idaca.blogg.no) laget en egen gruppe for oss som drar til St. Pauls Bay på onsdag! Det er sykt koselig, og så langt ser det ut som det er en gutt og resten er jenter. Haha, han koser seg nok uansett.

Gruppen fungerer kjempebra sammen og så og si hver dag popper chatten opp og vi skravler i flere timer! Er så koselig, og vi har allerede blitt kjent med hverandre. Nå gleder jeg meg til å bli bedre kjent med jentene (og Mats) når vi sees på Gardemoen på onsdag.

Ditten blir sååååååååååå sykt bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tonje


Jeg trenger hjelp!

Publisert: 26.jun.2011 @ 17:52 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 13

Hei!

Da er jeg i full gang med pakkingen til Malta. Kan ikke tro det er tre dager til jeg drar, det er helt surrealistisk! Litt småtrist var det og si hade til søsteren min, som dro til Hove festivalen i morges. Får ikke se henne på 4 uker. Har gått opp for meg at jeg ikke får se familie og venner på over 3 uker, men det er verdt det da!

Pakkingen går sånn greit tror jeg, men så er det jo sånne små problemer jeg kommer over. Sist sommer ble jeg smittet av Caroline og Katarina med leppestift-dilla og den har fulgt meg gjennom året. Har gått endel penger på leppestifter og nå lurer jeg på hvilke jeg burde ha med meg. Føler meg teit om jeg skal komme med 5-6 leppestifter, liksom. Da tenkte jeg det er like greit å høre hva dere mener jeg burde ha med meg...Estee Lauder Crystal Lipstick 301 Crystal Baby       

Clarins 01 Rouge Hydra Nude

Maybelline New York Colorsensational 175 Pink Punch

Maybelline New York Colorsensational 146 Metallic Rose (ser mer rosa ut irl)

Maybelline New York Colorsensational 530 Fatal Red

Jeg har og en fra The Body Shop som jeg skal ha med om jeg finner den! Så, nå er det litt opp til deg. Hvilke 2-3 likte du best? Jeg skal både ha leppestift til disko/litt mer pynta og om dagen.


Takk på forhånd♥

-Tonje


Pakking

Publisert: 26.jun.2011 @ 14:10 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 2

Gickr helps you to pimp your myspace
Make your own animation

 

Vet ikke helt hvor jeg skal begynne. Har skrudd på Taylor Swift og åpnet kofferten da, så jeg må få til noe rett.

-Tonje

Kjøpt meg koffert!

Publisert: 24.jun.2011 @ 22:34 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 5

Hei :)

I går dro Caroline og jeg på en liten shoppingtur på Kvadrat. Da kjøpte jeg meg verdens kuleste koffert.

Så fikk jeg en sånn oppblåsbar krokodille med på kjøpet, kupp ass!Det er plass til deg i kofferten ;;;;;)Nå er det Gossip Girl med Caroline som står for tur! Ha en fin fredagskveld♥

-Tonje

Mitt 'must have'

Publisert: 22.jun.2011 @ 01:58 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 3

 Hei!

Mens de andre ikke klarer seg uten kjoler og bikinier, har jeg noe annet jeg må ha om sommeren. Jeg er født med veldig hvit hud som tar lang tid på å bli brun. Derfor gjør jeg alt for å bevare brunfargen jeg får. Her er noen av produktene jeg bruker.

Body scrub
Jeg tror/håper alle har brukt en form for scrub før. Det de skal gjøre er å skrubbe døde hudceller. På den måten setter brunfargen seg gjevnere. Scrub brukes 1 gang i uka.

Fikk denne i gave fra Caroline og Katarina som har vaniljeduft.Denne er fra Lucky Duck eller noe, og dufter kokos. Jeg elsker kokos!

Body lotion
Solen gjør huden tørr og skadet. For å gi den fuktighet og finere brunfarge bruker jeg body lotion.

Kokos body butter fra The Body Shop.
After sun
Etter flere timer i solen er after sun et av de viktigste produktene du bruker. Den skal berolige huden, gi fuktighet, lindrer smerte, demper rødhet og bevarer brunfarge. Du skal helst ta på after sun når du går fra for eksempel stranden, og så dusje. Etter dusjen skal du påføre det på nytt. Jeg har bare tatt det på etter dusjen og det har fungert fint!

-Tonje

Taxfree shopping

Publisert: 21.jun.2011 @ 23:56 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

 

Jeg har beregnet dette lenge nå. Jeg har laget liste med alt jeg skal kjøpe på TaxFree'en. På under 2 timer og 35 min skal jeg sjekke inn bagasje, handle, holde styr på Tonje og komme meg fra gate til gate. Og hvordan skal jeg klare dette?

Min geniale plan går ut på å finne det nærmeste som kan hjelpe meg, til å finne mine fantasiske produkter som jeg skal ta turen sammen til Malta.

Først på listen ligger parfymen jeg har siklet etter i laaaang tid! Den er jo litt dyr da, men for en lukt! mmmm <3 sommer!

Miss Dior sherie
Eau de Parfum


Noe annet som er blitt veldig populært den siste tiden, er serum. Jeg har også lest litt om dette og det virker jo helt fantastisk. For dere som ikke har hørt om dette, er det en ganske konsentrert form for fuktighetskrem. Serum er også vannbasert, og skal påføres før dag- og nattkremen. Det er forskjellige serumer som skal gi forskjellig effekt. Jeg har falt for det nye serumet fra Bioterm. Den skal bl.a bekjempe tretthetstegn, stramme opp huden og gi ny glød til trøtt sommerhud. Nesten alle seru

m lover også ny glød til huden :)

Bioterm Skin Ergetic Serum


For å være helt ærlig, er jeg en av de heldige som ikke trenger dekkende fondation eller pudder. Problemet mitt ligger heller rundt øynene. Ikke bare med mørke ringer, men utrolig tørr hud over øyelokkene. Egen krem for øynene har jeg, og den fungerer delvis. Concealer klarer jeg ikke å finne, men nå har jeg funnet to gode alternativer. Concealeren fra Elisabeth Arden, Ultra Lift, og Yves Saint Laurent, Touche EclatTeint, disse skal vist være veldig gode. Jeg har også sett på eget serum for øynene, som frisker opp gjennfukter hovne og trøtte øyne. Øyeserumet er fra Clinique, og heter All about eye serum.

Elisabeth Arden
Ceramide Ultra Lift and Frim Consealer
Yves Saint Laurent
Touche Eclat Teint Radiance


Clinique
All About Eye Serum

Alle har vel alltid noe de kjøper på flyplassen, jeg klarer meg ikke uten min vidunderlige Marianne<3
klarer meg aldri uten Marianne <3

 

//marie

 

Slenger med en sang av the wombats. Har falt helt ekstremt for disse,  sangen heter Tokyo

Typisk

Publisert: 20.jun.2011 @ 20:03 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Hei!

I går begynte jeg såvidt på pakkeliste, og fant ut at det var en hel del ting jeg trengte. Så, i dag dro jeg og Marie på en liten shoppingtur til Stavanger. Da jeg kom fram var jeg kjemperik og skulle egentlig bare kjøpe ballerinasko, shorts og kanskje noen topper.

Som jeg nesten alltid gjør, finner jeg masse annet. MEN jeg var veldig flink i dag og kjøpte på salg/tilbud :) Dessuten kommer jeg til å ta med alt til Malta. Jeg gleder meg noe helt utrolig!Disse var kjempe behagelige. Jeg får alltid problemer med ballerinasko, at de gnager på hælen eller noe - men jeg tror ikke disse vil gjøre det.

Jeg tok et ekstra hull i øret for flere måneder siden og har siden det gått med de samme øredobbene. Så tenkte det var på tide med noe nytt. Fra Acessories og Cubus.


Jeg har regnt ut at jeg må ha med 42(!!!!) truser til Malta, om jeg ikke drar på renseri eller vasker det selv. Søte truser fra Acessories og Cubus.


Isadora øyenskyggepalett og vannfast maskara fra Cubus.


Fikk solpudder fra Heidi til bursdagen min - jeg er så hvit i huden, at jeg ikke tør å bruke det. Byttet det ut med disse søte perlene, I love love love.Kjole fra BikBok.Playsuit fra BikBok.


Jaja, ble litt fattigere i dag da...

-Tonje

Handleliste

Publisert: 13.jun.2011 @ 12:10 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 3

Jadda, så nå har alle har blogget om eksamen, dermed tenkte jeg å skrive et fantastisk innlegg om min påbegynte handleliste til Malta!  Jippi

 
Selfølgelig fikk jeg ikke kjøpt det viktigste som var bikini.................

Marie

It's actually happening!

Publisert: 11.mai.2011 @ 14:32 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 4

Wæææ!

Fikk melding igår fra Heidi:

 


Var tilfeldigvis med Marie og øvde på naturfag. (Prøven var dødsenkel, bare så det er sagt). Vi skulle til å si 'adjø, bis bald, goodbye' og alt det der da jeg så meldingen. Jeg hoppet opp og ned, før vi klarte å springe tilbake til rommet mitt og logget oss inn på www.my.ef.com. (Som du kan lese om her)

Herregud, dette skjer faktisk! Det er under to måneder til vi reiser!
For dere med lasersyn som klarer å se flytidene våres - kan dere se at vi får minst én dag i Oslo. Heldigvis var det ikke så altfor tidlige fly. Nå kjenner jeg virkelig sommerfulgene i magen!

Miz super awesome♥

St. Pauls Bay Girls!

Publisert: 13.mar.2011 @ 16:13 Kategori: St. Pauls Bay, Malta Kommentarer: 6

Hallo!

St. Pauls Bay Girls er oss. Tonje og Marie. Vi er femten år, og skal dra til St. Pauls Bay i sommer med EF.


Tonje


Marie

Vi skal dra til St. Pauls Bay 29/06/2011 og vi gleder oss noe helt sinnsykt! Dette blir desidert den kuleste sommerferien vi noensinne kommer til å oppleve. Vi skal bo på Resort, det å bo i vertsfamilie var aldri et alternativ for oss. Ikke det at det er noe negativt sånn sett, men vi ville gjerne bo der det var størst sjangse å møte masse nye folk.

Vi valgte St. Pauls Bay siden Heidi, som var der sist sommer, anbefalte det til oss - og sa det var et utrolig kjekt sted å være. I tillegg er det jo Malta, vi har aldri vært der før og tenkte det blir veldig kjekt å oppleve et helt nytt land sammen. 3 uker med sol, nye mennesker og masse opplevelser var vel grunnen for at det ble Malta vi valgte.

Det var litt om oss, om det er noe dere lurer på er det bare å spørre.

Tonje og Marie.

 

 

hits